INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

LA LIGA // VIDEO FABULOS Borja Iglesias, starul lui Espanyol, a făcut show la TV în Spania » A scos un leu din buzunar și a fost savuros: „Sunt fanul banilor românești”

Borja Iglesias
Borja Iglesias

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2019 08:41

Borja Iglesias, 26 de ani, fotbalistul celor de la Espanyol Barcelona, a fost protagonistul unui moment amuzant în cadrul emisiunii La Resistencia de la Movistar Plus.

David Broncano, moderatorul emisiunii, a încercat după un anumit timp să-l pună pe Borja Iglesias în dificultate, întrebându-l pe invitatul său ce sumă are în conturi.

Borja nu s-a pierdut însă cu firea, a scos un leu românesc din buzunar și a răspuns cu o lejeritate debordantă: 

„Am 3.318.847 de lei româneşti în cont, te asigur. Îmi place mult la această bancnotă faptul că nu se poate rupe. E din plastic. Sunt fanul banilor româneşti”, a spus Borja Iglesias. 

(*faza e la minutul 12:40 în video)

 

Vezi și: Suspendat pentru sexism! Fulvio Collovati nu va mai apărea la TV și radio din cauza declarației la adresa soției lui Icardi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
vladutz13
vladutz13  •  21 Februarie 2019, 11:18
Postat de Traian Schiopu pe 21 Februarie 2019, 10:35

Încă un străin care are încredere în RON ! Din motive.... neașteptate dar solide.....

De cand au vazut cum Dancila a devastat Franta si Germania tot restul europenilor se poarta cu grija cu noi, este evident.

1226675807453847
Traian Schiopu  •  21 Februarie 2019, 10:35

Încă un străin care are încredere în RON ! Din motive.... neașteptate dar solide.....

gido
gido  •  21 Februarie 2019, 10:19

noi spunem bancuri bula , ei spun bancuri cu romani...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează