INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

La mîna lui Ranieri?! Mourinho e din nou în pericol și poate depinde de meciul cu liderul din Premier League

Murray (dreapta) înscrie cu capul în poarta părăsită de Courtois, revenit la Chelsea după 3 luni de pauză cauzată de o accidentare // Foto: Reuters
Murray (dreapta) înscrie cu capul în poarta părăsită de Courtois, revenit la Chelsea după 3 luni de pauză cauzată de o accidentare // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 07 decembrie 2015 00:00

Managerul pe care Jose l-a înlocuit la albaștri în 2004 i-ar putea decide soarta pe 14 decembrie, cînd Chelsea va juca în deplasare împotriva liderului Leicester.

Soclul lui Jose Mourinho la Chelsea se clatină din nou. După ce promovata Bournemouth le-a "servit" albaștrilor al 8-lea eșec al sezonului (1-0), al 4-lea pe Stamford Bridge, se vorbește din nou despre demiterea tehnicianului portughez.

Degeaba a dat vina Jose pe arbitrul Mike Jones: "Ne-a refuzat un penalty clar la hențul lui Simon Francis, iar golul lui Murray a fost din ofsaid". Potrivit Sunday Telegraph, dar și corespondentului Gazzettei dello Sport la Londra, următoarele două meciuri sînt cruciale.

Dacă Chelsea ratează și calificarea în "optimile" Ligii, miercuri, cu Porto, soarta lui Mourinho ar putea fi decisă pe 14 decembrie, de liderul Leicester. Sau altfel spus de Claudio Ranieri, antrenorul dat deoparte de patronul Abramovici, în 2004, pentru a-i face loc lui pe bancă!

"Chelsea nu va juca la retrogradare. Nici să nu vă gîndiți! Obiectivul nostru era «primele patru locuri», acum trebuie să ne gîndim la primele șase"
Jose Mourinho, manager Chelsea

"Conducerea nu e vinovată pentru momentul dificil pe care-l traversăm. Răspunderea e a mea și a jucătorilor"
Jose Mourinho, manager Chelsea

"Ce au făcut jucătorii lui Bournemouth e lipsă de fair-play. Au tras de timp, chemînd medicul, și-au băut apă de parcă era timeout la baschet"
Jose Mourinho, manager Chelsea   

3 puncteo despart pe Chelsea, aflată pe locul 14, de prima poziție retrogradantă (18), ocupată în acest moment de Sunderland

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează