INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

La shopping în Serie A! După Luiz Adriano, Dan Petrescu mai vizează două vedete din Italia

Luiz Adriano, 5 goluri în 20 de meciuri, n-a stat decît 6 luni la Milan, care îl luase cu 8 milioane de la Șahtior
Luiz Adriano, 5 goluri în 20 de meciuri, n-a stat decît 6 luni la Milan, care îl luase cu 8 milioane de la Șahtior

Articol de - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 00:00

Clubul preluat de Suning Commerce Group, lider în comerțul cu electronice, vrea să-i ia pe Guarin (Inter) și pe Gervinho (Roma), după ce l-a transferat pe Luiz Adriano (Milan).

Dan Petrescu are la Nanjing un patron foarte bogat și cu planuri mărețe. Schimbarea de nume a lui Jiangsu, din Sainty în Suning, aduce și investiții masive.

Preluarea cu 73 de milioane de euro a echipei pregătite de român cere performanțe mai presus de Cupa Chinei cîștigată în sezonul trecut și locul 9 în campionat: holdingul comercial electronic are în vedere nume sonore. Dovadă că 20 la sută din acțiunile Suning au fost cumpărate recent de gigantul de vînzări online Alibaba.

Luiz Adriano e deja făcut, 15 milioane E lui Milan și salariu de 8 milioane anual pentru brazilian. Urmează Guarin. Inter a primit o ofertă identică, contractul columbianului fiind mai mic, numai 6 milioane stagional. Și se pregătește Gervinho (Roma), după refuzul lui Eder de la Sampdoria!

14.000.000.000 €este cifra de afaceri a holdingului Suning Commerce Group, ce deține 1.600 de magazine în China

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează