INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ITALIEI

La un pas de o eliminare istorică! Inter s-a calificat în sferturile Cupei după un chin de 120 de minute cu o echipă de Serie C

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 00:51

Deși traversează un moment bun în Serie A, unde e lider după 16 etape, Inter Milano a fost la un pas de o eliminare rușinoasă din optimile Cupei Italiei, reușind să se califice in-extremis, în urma loviturilor de departajare, în fața lui Pordenone, locul 5 din Serie C.

După ce nu a reușit să marcheze timp de 120 de minute, Inter s-a calificat cu emoții la penalty-uri, 5-4. 

Cu o formulă în care s-au regăsit numeroase rezerve și fără vedetele Brozovici, Icardi sau Perisici, introduși pe teren abia în repriza secundă, Inter a făcut o partidă deosebit de modestă împotriva lui Pordenone, echipă din Serie C.

Formația antrenată de Spalletti a făcut o primă repriză slabă, fiind chiar la un pas să primească gol după o fază în care Pordenone a lovit bara.

Nerazzurii au fost fără idei și în repriza secundă, Pordenone rezistând și trimițând meciul în prelungiri.

Acolo, Inter și-a continuat prestația ștearsă de pe parcursul meciului și nu a reușit să dezintegreze apărarea supraaglomerată a echipei din micuțul oraș din Friuli.

Partida a ajuns la loviturile de departajare, acolo unde Inter a evitat in-extremis eliminarea. Pordenone a revenit după ce a ratat două penalty-uri, a trecut în avantaj, iar Vecino, fotbalistul celor de la Inter, s-a văzut în situația de a executa pentru ca nerazzurii să rămână în meci. A făcut-o cu emoții, după ce Perilli, goalkeeper-ul oaspeților, a fost la un pas să pareze. 

Pordenone a ratat apoi, iar Nagatomo a transformat penalty-ul decisiv care o duce pe Inter în sferturi, acolo unde va juca cu marea rivală AC Milan sau cu Verona. 

În turul precedent, Pordenone produsese o altă surpriză imensă, învingând o altă echipă din Serie A, Cagliari, scor 2-1.

Echipele de start:

Inter: Padelli - Nagatomo, Skriniar, Ranocchia, Dalbert (80. Icardi) - Gagliardini, Vecino - Cancelo, Eder, Karamoh (68. Perisici) - Pinamonti (46. Brozovici)

Pordenone: Perilli - Formiconi, Bassoli, Stefani, Nunzella - Burrai, Lulli - Misuraca, Berettoni, Miguel Anguel - Magnaghi

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează