INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DORTMUND - BAYERN 0-0 D.P., 3-4 LA PENALTYURI

Lacrimi la despărțire » Guardiola și-a încheiat mandatul la Bayern cu o victorie în Cupa Germaniei

Guardiola, doborât de emoții, îl îmbrățișează pe Alaba
Guardiola, doborât de emoții, îl îmbrățișează pe Alaba

Articol de - Publicat luni, 23 mai 2016 00:00

Guardiola și-a încheiat mandatul de 3 ani la Munchen cu un al doilea triumf la Berlin. Următoarea destinație: Man. City.

Probabil nici Pep nu-și imagina un final atât de emoțional de mandat pe banca lui Bayern. Cu prelungiri și penalty-uri în finala Cupei, contra Borussiei Dortmund, și un happy-end care l-a găsit în lacrimi.

În unele momente, Guardiola a plâns în hohote, acoperindu-și fața cu palmele, pentru ca apoi să-și îmbrățișeze, pe rând, jucătorii și chiar pe omologul Thomas Tuchel.

"N-am plâns de fericire. Sunt mulțumit cu acest final de mandat, dar pentru mine, cifrele rămân cifre. Îmi pare însă rău că mă despart de niște jucători extraordinari. Îmi vor lipsi enorm", a mărturisit Pep înainte de a puncta că "am fost onorat când mi s-a propus s-o preiau pe Bayern. Și n-am regretat o clipă alegerea făcută. Am petrecut trei ani minunați la Munchen".

7trofee a cucerit Guardiola cu Bayern: 3 titluri în Bundesliga, 2 Cupe ale Germaniei, Supercupa Europei și CM cluburi 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează