INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Ladislau Boloni, atenționat la Panathinaikos: „Nu-și va apropia jucătorii dacă intră în vestiar agresiv”

Ladislau Boloni, 67 de ani, va semna pe două sezoane cu Panathinaikos
Ladislau Boloni, 67 de ani, va semna pe două sezoane cu Panathinaikos

Articol de - Publicat marti, 13 octombrie 2020 12:02 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 12:09

Ladislau Boloni, 67 de ani, va semna pe două sezoane cu Panathinaikos, dar jurnaliștii greci îl avertizează pe patronul Alafouzos: „Numirea lui Boloni e riscantă”.

Oficializarea numirii lui Loți Boloni la Panathinaikos e foarte aproape. E așteptat să sosească în această seară la Atena, iar mâine ar conduce deja prima ședință de pregătire a verzilor (duminică au meci cu OFI, în deplasare), urmând să fie prezentat într-o conferință de presă după ședința de pregătire. Va semna probabil un contract pe două sezoane, cu un salariu anual de 500.000 de euro.

Ladislau Boloni, atenționat la Panathinaikos

Tehnicianul în vârstă de 67 de ani îl va înlocui pe catalanul Dani Poyatos (42), care a stat doar trei luni și trei meciuri (două înfrângeri și un egal) la Pana. A fost debutul lui ca principal la seniori. În ultimii doi ani, antrenase la juniorii lui Real Madrid. Acesta a fost demis luni de patronul Giannis Alafouzos. 

Astăzi, ziarele de sport ateniene centrate pe Panathinaikos au dat subiectul principal pe copertă venirea lui Loți. „Boloni e real", a titrat SportDay, SporTime „El e alesul", iar LiveSport „Boloni, antrenor". Grecii nu îl considerau antrenor pe Poyatos.

Dar Giannis Seretis, editorialist la LiveSport, susține că „numirea lui Boloni e riscantă. Are un stil de joc total diferit de cel al predecesorilor săi, Donis și Poyatos, apărare compactă și fotbal direct. Și, dacă intră în vestiar agresiv și cu tupeu, îi va fi dificil să-și apropie jucătorii". În schimb, Antonis Tsirakis, de la SportTime, crede că „Boloni e o alegere serioasă".

Va avea un jucător care a lucrat cu familia Lucescu

Boloni îl va găsi la Panathinaikos pe „închizătorul" brazilian Mauricio, care tocmai a semnat cu clubul atenian. Mijlocașul în vârstă de 32 de ani a jucat două sezoane cu Răzvan Lucescu la PAOK (2017-2019). Anul trecut, a suferit o ruptură de ligamente încrucișate, având nevoie de șase luni pentru a reveni. În 2016-2017, a evoluat la Zenit Sankt-Petersburg, unde era antrenor Mircea Lucescu.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Andrea Pirlo, elogiu pentru Mircea Lucescu: „Un maestru!”

Ziua și ora primului Barcelona - Real Madrid din acest sezon » Când debutează Ronald Koeman ca antrenor în El Clasico

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează