INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Lamkel Zé, copilul teribil al lui Antwerp, a lovit iar! Ladislau Bölöni atacă şefia în Belgia

Articol de - Publicat duminica, 22 septembrie 2019 13:04

Antwerp, echipa lui Ladislau Boloni, a câștigat meciul cu Cercle Bruges, 3-1. Lamkel Zé a fost decisiv în a cincea victorie în şapte etape pentru Antwerp, camerunezul capricios reuşind „dubla”, Gazdele au ratat şi un penalty şi echipa lui Bölöni atacă şefia clasamentului. 

N-au mai decis jucătorii tactica la pauză, dar Antwerp a legat a treia victorie pe Bosuil, 3-1 cu Cercle Bruges. „Am făcut ceva ajustări la cererea lor şi asta nu înseamnă că este anarhie în vestiar”, explica Bölöni, care a ştiut însă cum să-şi monteze elevii după prima repriză şi să le dea încredere. A fost seara împăcării cu fanii royali pentru Lamkel Zé, atacantul camerunez reuşind "dubla", cu care a deschis şi a închis tabela sâmbătă. 

„Victoria întregii echipe” 

Copilul teribil al lui Loţi, bătăuşul pedepsit în mai multe rânduri de tehnicianul român şi jucătorul capricios ce a fost eliminat în play-off-ul Ligii Europei, după ce marcase, compromiţând calificarea în grupe, s-a revanşat cu primele sale goluri în acest campionat. 

„Sper că suporterii au uitat de meciul cu Alkmaar şi le mulţumesc că m-au ajutat în momentele foarte dificile. Este victoria întregii echipe, dar totul pare mult mai simplu când îi ai colegi pe Defour şi pe Mirallas. Ultimului chiar îi sunt recunoscător că mi-a lăsat mingea să înscriu la 3-1”, a spus acesta.

Titlu aşteptat din 1957! 

Mbokani a contribuit şi el cu gol şi assist, iar noile achiziţii făcute de Antwerp au deja impact în teren. Bölöni refuză totuşi să se gândească la titlu: „Eu vreau să rămân calm, chiar dacă ne apropiem de primul loc. Când câştigi campionatul o dată la patru ani poţi avea ambiţii foarte mari, însă aici nu s-a mai sărbătorit din 1957”. 

Citește și:

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
972520872778599
Carlos Mendoza  •  22 Septembrie 2019, 16:45

Nici nu știu de ce insistați cu știri despre respectivul...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează