INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Laporta atacă Realul: "Strică piaţa prin preţurile pe care le plătesc! E inadmisibil" :X

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2009 00:00

Preşedintele Barcelonei, Joan Laporta, l-a acuzat pe omologul său de la Real Madrid, Florentino Perez că face rău fotbalului prin sumele imense pe care le plăteşte pentru transferurile de jucători. Laporta consideră că cele 65 de milioane de euro plătite pentru Kaka şi ofertele preconizate pentru Cristiano Ronaldo şi David Villa, nu vor face decît să ridice şi mai mult preţurile jucătorilor în fotbalul european.

"Realul încearcă să arate că se află la un alt nivel faţă de celelalte echipe. Preţurile pe care le plătesc sînt exorbitante! Ceea ce fac ei nu se potriveşte cu realităţile pieei şi e foarte riscant!", a spus astăzi Laporta.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (25)
 •  10 Iunie 2009, 15:03

pana acu´5 ani nimeni nu auzise de barca???tu nu prea stii fotbal razvane,nu-i asa?tu ai auzit de unu care se numeste cruyf si care a inventat in anii 90 dream team?toti jucatorii vor sa joace la madrid?cum sa nu dupa ce au vazut salariile care se platesc la madrid...perez asta e un baiat destept,stie sa faca bani,dar in mandatu trecut a plecat cu coada intre picioare,dupa aproape 3 ani fara titluri,cica pe motive familiare.sa vedem cat ii trebuie sa-si umple buzunarele de data asta.

 •  10 Iunie 2009, 01:37

cred ca si eto'o dupa ce se retrage o sa recunoasca ca tine cu Realu :)))))

 •  10 Iunie 2009, 01:35

Real Madrid e din alta liga fata de celelalte cluburi,indiferent de cat de bine a jucat intr-un anumit sezon.vreti sa comparati Realu cu Barca?????? inseresati va cu ce echipa tin: Hagi,Figo sau Ronaldo(jucatori care au jucat la ambele echipe):))))incredibil romanii awtia de 15 ani "fani Barca" care tot comenteaza paci.pana acu 5 ani nimeni nu auzise de Barcelona in Romania(forte putin) si acum toti sunt"fani".

Vezi toate comentariile (25)
Comentează