INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Laporta încă mai speră la Messi: „Am vorbit cu Leo. Cu tot respectul pentru Arabia Saudită, Barça e Barça. Și este casa lui Messi!”

Joan Laporta speră să facă din nou echipă cu Messi // Foto: Imago
Joan Laporta speră să facă din nou echipă cu Messi // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2023 19:21 / Actualizat luni, 15 mai 2023 21:37

Președintele Barcelonei, Joan Laporta (60 de ani), face declarații optimiste și recunoaște că ține legătura cu campionul mondial, pe care insistă să îl readucă după 2 ani pe Camp Nou: „Barça poate rivaliza cu toată lumea. Messi e cel mai bun din lume și orice antrenor din lume l-ar vrea în echipă”.

Barcelona a cucerit duminică seara al 27-lea titlu de campioană a Spaniei din istoria clubului și fanii blaugrana visează ca din sezonul viitor Leo Messi să se întoarcă pe Camp Nou. Președintele Joan Laporta nu încetează să facă declarații optimiste și să-l preseze pe starul argentinian să plece de la Paris și să vină acasă. 

„Am vorbit cu Leo. Și cu tot respectul pentru Arabia Saudită, Barça e Barça. Și e casa lui Messi!”, a declarat șeful grupării catalane, făcând aluzie la oferta nemaipomenită de 400 de milioane de euro, făcută de Al-Hilal.

Laporta: „Discuție afectuoasă și plăcută”

Laporta și-a „arătat mușchii” azi pe platourile televiziunii spaniole TV3 și a confirmat că va face „totul” pentru ca Lionel Messi să revină la Barça. „Am vorbit cu Leo pentru a redresa situația ce s-a întâmplat când a trebuit să pun instituția înaintea tuturor, chiar și a lui, cel mai bun jucător din lume. Ne trimitem mesaje unul altuia în ultima vreme. 

Adevărul este că discuția a fost afectuoasă și plăcută și l-am felicitat pentru Cupa Mondială. Ne cunoaștem de mulți ani, există o relație. Barça poate concura cu toată lumea, istoria ne dă dreptate și sentimentul celor 400 de milioane de fani ai noștri e prea puternic. Messi e cel mai bun jucător din lume și orice antrenor din lume l-ar vrea în echipă”, zice președintele campioanei.

Joan Laporta, anunț despre transferul lui Lionel Messi după ce Barcelona a devenit campioană: „Vom face tot ce putem”
ESPANYOL - BARCELONA 2-4
Joan Laporta, anunț despre transferul lui Lionel Messi după ce Barcelona a devenit campioană: „Vom face tot ce putem”

Leo, adulat în străinătate, fluierat la PSG

În ultimele săptămâni, numele „Puricelui” a fost fluierat de unii suporteri de la Paris, dar scandat la Camp Nou sau de către fanii lui Inter Miami. Unii dintre foștii săi coechipieri de la Barcelona l-au chemat înapoi, precum Ronald Araujo, care l-a văzut pe argentinian conectându-se pe Instagram duminică seara, în timpul sărbătoririi titlului de campion al Spaniei, și i-a dat mesaj să se întoarcă! 

Messi a revenit pe teren la meciul cu Ajaccio din acest weekend, după ce a fost suspendat pentru o călătorie neautorizată în Arabia Saudită, ulterior cerându-și scuze clubului și fanilor pentru escapadă.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Apariție surpriză la Eurovision » Fostul jucător de la Liverpool i-a lăsat mască pe fani

Incredibilul gol anulat lui Dinamo la Marseille se repetă după 18 ani în prima ligă spaniolă » Ronaldo, furios: „E prea mult. Ajunge!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează