INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Laporta s-a întîlnit cu Moratti pentru Ibrahimovici

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2009 00:00

Interesul Barcelonei pentru Ibrahimovici a devenit oficial. Iniţial, campioana Europei a oferit pe suedez 30 de milioane de euro, plus Eto'o. Inter a cerut 40 de milioane pe lîngă camerunez. Ca să discute despre operaţiune, preşedinţii Joan Laporta şi Massimo Moratti s-au întîlnit într-un restaurant din capitala Catalunyei. Surprinşi, ambii au evitat să fie tranşanţi: "A fost doar o cină între amici", a zis şeful "blaugrana", "Nu s-a decis nimic", a completat cel "nerazzurro". Moratti a dezvăluit totuşi că "mie îmi place Eto'o la fel de mult cum lui Laporta îi place Zlatan". Jucătorul nu ar pune piedici: "E deschis unei oferte de la FC Barcelona", a admis agentul său, Mino Raiola. Pe fir a intrat însă şi Real Madrid. Zidane, consilierul noului preşedinte "blanco", Florentino Perez, a zis că "dacă aş fi eu boss, aş încerca rapid să-l cumpăr pe Ibrahimovici". (Constantin Popescu)

Playtech: Marele actor al României pe care toată lumea l-a UITAT. Mormântul lui nu are nici flori, nici lumânări. E DEPLORABIL!


Comentarii (7)
 •  06 Iunie 2009, 19:42

n-o sa-l dea pe eto'o niciodata..doar daca o sa vrea el neaparat sa plece..insa trebuie sa mai aduca un atacant pentru ca daca se accidenteaza camerunezul nu prea are cine sa-l inlocuiasca..nu spun ca ibra ar fi rezerva lui eto'o, insa in nici un caz n-o sa dea barca 30 mil pe langa jucator pentru ibra..

 •  06 Iunie 2009, 14:16

nu pot sa inteleg de ce ar vrea barcelona sa il dea pe eto'o? este perfect pentru aceasta echipa. zlatan este un mare talent, dar mi se pare cam figurant....dribleaza doar el prea mult si nu cred ca s-ar potrivi pentru stilul barcelonei...

dinamo4eva
dinamo4eva  •  06 Iunie 2009, 09:45

eu aic ca e un transfer realizabil si bun pentru ambele ehipe .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează