INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KILMARNOCK

Lăsați mingea, apucați-vă de net! Cum și-a găsit echipă un englez de 34 de ani

Articol de Daniel StoicaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 14 septembrie 2016 13:36

Metodă inedită pentru a obţine un transfer. Englezul Nathan Tyson, 34 de ani, a ajuns la Kilmarnock, în prima ligă scoțiană, folosind Linkedin.

În vârstă de 34 de ani, noul atacant al celor de la Kilmarnock a marcat peste 100 de goluri în cariera să, evoluând pentru cluburi precum Blackpool, Derby County, Reading sau Milwall.

Cu toate acestea, după despărţirea de Doncaster, ce a avut loc la începutul lunii iulie, când i s-a încheiat contractul, jucătorul a rămas fără angajament şi ofertele au întârziat să apară.

Prin urmare, Tyson a decis să apeleze la reţeaua de socializare Linkedin, în speranţa că astfel va obţine un nou contract.

În anunţul sau, jucătorul a menţionat printre altele că este liber de contract şi că este dispus să dea probe pentru clubul care îşi arată interesul pentru serviciile sale. Totodată, a publicat pe Linkedin CV-ul sau, precum şi secvenţe video cu evoluţiile sale din ultimele două sezoane.

Metoda inedită a funcţionat, jucătorul fiind chemat să semneze cu clubul scoţian de către managerul Lee Clark, după ce Tyson începuse deja să evolueze în probe pentru Carlisle United.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
bogat
bogat  •  14 Septembrie 2016, 16:40

"Lăsați mingea, apucați-vă de net!" asta e titlu de necunoscator in piata fortei de munca. Omul nu a lasat mingea ci doar a anuntat inteligent pe LinkedIn ca e liber de contract si cauta echipa. Copilul care plange moare de foame, e zicala veche. Daca nu isi promova serviciile (pe net sau in orice alt mod) putea sa bata el mingea pana o face zdrentze si tot nu gasea echipa. Dupa cum putea sa se promoveze mult si bine pe net daca nu avea referinte de fotbalist. Una nu o contrazice pe cealalta.

nope
nope  •  14 Septembrie 2016, 14:32

sa-i spuna cineva si lui marica , el probabil face alte chestii pe net

un.baiat
un.baiat  •  14 Septembrie 2016, 13:47

ah, cum n-a stiut stiaua de el, ca il lua si pe asta

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close