INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Boloni, nemulțumit și după victorie: „Am căzut într-o suficiență păguboasă”

Laszlo Boloni, nemulțumit și după victorie. Foto: Imago Images
Laszlo Boloni, nemulțumit și după victorie. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2023 11:14 / Actualizat duminica, 07 mai 2023 11:49

Metz, echipa pregătită de Laszlo Boloni (70 de ani), rămâne la trei puncte în spatele lui Bordeaux și mai speră la promovare după victoria cu Niort (3-1). „Am făcut numeroase greșeli tehnice și de marcaj, pe care le-am corectat în discuția mai aprinsă din vestiar”.

Metz și-a prelungit seria pozitivă la 13 victorii și opt remize în Ligue 2 după succesul din deplasare cu Niort (3-1), dar rămâne pe locul 3, la trei puncte de Bordeaux, în lupta pentru ultimul loc ce duce în elita Franței. Echipa pregătită de Laszlo Boloni a trebuit să revină însă de la 0-1 sâmbătă seară și a avut o primă repriză în suferință, lucru care l-a nemulțumit profund pe antrenorul român.

Revine la FCSB după un an: „Nu aş mai accepta să plec așa. A fost un șoc cultural”
FCSB
Revine la FCSB după un an: „Nu aş mai accepta să plec așa. A fost un șoc cultural”

Laszlo Boloni: „N-am avut adrenalina necesară”

„Am început bine meciul, cel puțin primele zece minute. Dar nu mai mult. Apoi, am căzut într-o anumită suficiență, o lejeritate păguboasă, un fel de lasă-mă să te las. Asta deși le-am vorbit jucătorilor înaintea disputei că ne așteaptă un meci-capcană. I-am avertizat că trebuie să ne așteptăm la un meci de genul celor cu Raon și Epinal din Cupa Franței... 

Era, deci, necesar să ne concentrăm eforturile din punct de vedere mental pentru a trata partida cu teamă, în sensul bun al cuvântului, ce să permită provocarea nivelului de adrenalină necesar unei astfel de întâlniri”, și-a început Bölöni discursul de la conferința de presă.

Laszlo Boloni: „Este mai bine să nu povestesc!”

Apoi au curs reproșurile: „Am făcut o mulțime de greșeli tehnice, numeroase erori la marcaj și am avut marcaj inexistent la golul gazdelor de 1-0. Am avut momente de visare și de absență pe mingea a doua... Adică, totul a fost pe dos, greșit... Din fericire, a venit acel penalty, cred eu justificat. 

Am egalat și am ajuns la pauză cu 1-1, pentru a pune lucrurile la punct. În special, în capul jucătorilor. Discuția de la pauză? E mai bine să nu povestesc nimic, să rămână în vestiar... Mesajul a fost că dacă vom continua așa nu merităm să luăm cele trei puncte. Desigur, pe un alt ton și cu alte cuvinte... În repriza a doua, am văzut accelerări, grație cărora s-a făcut diferența. Choar dacă se putea și mai bine. La 3-1, totul a devenit mult mai simplu”.

4 etapemai sunt de disputat în Ligue 2. Metz are de jucat cu Grenoble (acasă), Guingamp (deplasare), Sochaux (d) și Bastia (a)

Citește și:

Hagi nu s-a mulțumit doar cu victoria » Farul a bătut palma cu jucătorul dorit și de Rapid

Dorit de Celta Vigo și Galata, Ianis Hagi a dat cărțile pe față: „Un singur lucru este cert”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 Mai 2023, 11:56

...asa mult ne intereseaza de Metz ca scriem zeci de mii de comentarii la articolul acesta ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează