INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEMISIE

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Al Hilal

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 februarie 2015 19:34

Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Hilal la jumătatea acestei luni, înfrîngerile din finalele Cupei Prinţului şi Ligii Campionilor Asiei fiindu-i decisive.
Tehnicianul a dezvăluit astăzi ce s-a întîmplat în acel moment şi spune că timp de o lună de zile n-a văzut pe nimeni la clubul arab.

"Lucrul care m-a determinat să plec de la arabi a fost faptul că preşedintele şi-a dat demisia. El era omul care m-a adus. Preşedintele s-a retras definitiv de la club. Alături de el şi alţi 10 oameni şi-au dat demisia. După acea finală de Ligă pierdută n-am mai văzut pe cineva la club timp de o lună de zile. A trebuit să ne descurcăm cum am putut.

După această perioadă jucătorii mei au pierdut şi finala Golfului, cu Qatar, unde noi am avut 6 titulari. Şi eu a trebuit să-i remontez. M-aş întoarce să mai antrenez în acea zonă fără nici o problemă", a spus Reghecampf la Digisport.

Laurenţiu Reghecampf, 39 de ani, a ajuns la Al Hilal în mai 2014 şi în cele 24 de meciuri a avut 13 victorii, 6 remize şi 5 înfrîngeri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Februarie 2015, 17:16
Postat de bibiloiu pe 26 Februarie 2015, 13:15

Motivul este unul singur si foarte clar INCOMPETENTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.)) mai, bibiloiule, mai,. asa vorbesti tu de campionii manelelor ?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Februarie 2015, 17:13

adevaratul motiv ? pai chiar moapa l-a divulgat : laur e al mai mare antrenor din lume in ultimii 4 ani, poate sa antreneze unde vor muschii ei vaginali !.))

gherghisanu1942
gherghisanu1942  •  26 Februarie 2015, 14:39

Ai fost dat afara ca teai ocupat cu bisnita. Comentariul tău...

Vezi toate comentariile (37)
Comentează