INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Lazio insistă pentru fotbalistul român: „Sarri îl place mult, vede în el un «joker»”

Daniel Boloca, în acțiune la Frosinone // foto: Imago Images +14   FOTO
Daniel Boloca, în acțiune la Frosinone // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 15:51 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 16:02

Mijlocașul român Daniel Boloca (24 de ani) este dorit de Lazio. Antrenorul Maurizio Sarri este mare fan al mijlocașului lui Frosinone, scriu italienii.

La 24 de ani, Daniel Boloca a avut cel mai bun sezon al carierei. A fost piesă de bază în echipa lui Frosinone care a câștigat Serie B și a urcat astfel în elita Italiei, ceea ce l-a adus în atenția mai multor cluburi importante din Peninsulă, precum Genoa, Fiorentina și Lazio.

Nu se ascund » Emma Răducanu, relație cu un fotbalist, fiu de miliardar
RELAȚIE
Nu se ascund » Emma Răducanu, relație cu un fotbalist, fiu de miliardar

Daniel Boloca, la Lazio?

Lazio insistă pentru transferul mijlocașului care deține și cetățenia italiană. „Sarri îl place foarte mult, a văzut în el un «joker» care ar putea fi extrem de folositor pe durata unui sezon”, scrie publicația Corriere dello Sport.

Boloca a jucat 32 de meciuri în sezonul recent încheiat. El poate evolua atât ca „închizător”, cât și ceva mai avansat, ca inter.

Conform sursei citate, Frosinone ar urma să solicite în jurul a 7 milioane de euro pentru Boloca. Iar fotbalistul ar fi atras de ideea de a juca sub comanda lui Maurizio Sarri. „Posibilitatea de a auzi imnul Champions League purtând tricoul lui Lazio îl atrage mult”, scriu jurnaliștii italieni.

Daniel Boloca a refuzat naționala României

Născut în Italia din părinți români, Daniel Boloca a intrat în circuitul echipei naționale a României în 2022. Selecționerul Edi Iordănescu l-a convocat mai întâi la acțiunea din septembrie 2022 din Nations League, apoi pentru amicalele din noiembrie cu Slovenia, respectiv Moldova.

Boloca a jucat 6 minute cu Slovenia, dar a fost lăsat pe bancă în duelul de pregătire cu Moldova, ceea ce l-a iritat la culme.

Din această cauză, Boloca a refuzat următoarea convocare la naționala României, preferând să aștepte un eventual apel de la naționala Italiei. El se află în atenția staff-ului condus de Roberto Mancini, care l-a selectat pentru un stagiu de pregătire în decembrie 2022.

A venit dezamăgit de la ultima acțiune alături de naționala României, din noiembrie. A fost folosit doar pe final, în primul joc, iar apoi, cu Moldova, a fost uitat bancă. I-am spus și eu că decât așa, mai bine lipsă!

Ar fi vrut să joace și el măcar o jumătate de oră, ca să arate ce poate. Zicea că mai bine nu-l băga deloc. Chiar dacă nu-l chema Mancini acum, la acest trial, tot nu mai venea să joace pentru România! Așa că așteaptă să fie convocat de Italia.

- Ioan Boloca, tatăl lui Daniel Boloca

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Chelsea plătește 35 de milioane de euro pentru un atacant de 21 de ani

„Locotenent” de TOP pentru Ronaldo! Al Nassr a ofertat câștigătorul Champions League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
chepandy777
chepandy777  •  17 Iunie 2023, 22:38

istoria va arata cum un antrenor slab spre foarte slab a pierdut un jucator de valoare pentru ca s-a crezut mare expert. un nimeni de antrenor edy politico

lefter_popescu
lefter_popescu  •  17 Iunie 2023, 17:36

Cum sa te bage frate în teren când pilele Man, Baluta, Morutan , Coman sau Ianis H. trebuie sa joace ca sa fie vânduți pe "bani grei " ...nu ca tine pe 7-8 miloane. Foarte bine ai procedat. Ai ajuns la cota asta singur, prin munca ta, fără sa fii umflat ca cei mai sus enumerați.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează