INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

LAZIO - NAPOLI 1-0 // VIDEO Coregrafie impresionantă a fanilor laziali: „120 de ani de iubire”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 ianuarie 2020 21:07

Lazio a învins Napoli azi, pe Olimpico, 1-0, gol Ciro Immobile în minutul 82. Vezi AICI VIDEO de la meci! Ștefan Radu a fost integralist.

Fanii laziali au sărbătorit cei 120 de ani de la înființarea clubului sportiv, care s-au împlinit pe 9 ianuarie.

Tifosi au celebrat printr-o coregrafie unică: cu ajutorul tabelei electronice, aceștia au afișat chipurile sportivilor marcanți ai clubului.

LAZIO - NAPOLI 1-0 // VIDEO Coregrafie impresionantă a fanilor laziali: „120 de ani de iubire”

Pe ecran au apărut la început legende precum Fausto Coppi (ciclism), Carlo Pedersoli (înot), Gabriella Bascelli (canotaj), apoi au fost prezentați sportivii care au participat la olimpiade: Baldo Gabriotti, Arena, Ghira, Ognio, Lucarelli, Gionta, Guerrini, Pampa sau chiar Felipe Anderson, prezent cu naționala Braziliei (U23) la Jocurile Olimpice de la Rio.

Printre fotbaliștii de legendă ai clubului afișați, s-au numărat Silvio Piola, Giorgio Chinaglia, Giuliano Fiorini, Alessandro Nesta și Senad Lulic.

Un moment emoționant s-a petrecut cand pe tabelă au fost afișate chipurile lui Vincenzo Paparelli si Gabriele Sandri. Cei doi suporteri au avut o soartă teribilă: primul a fost ucis de o torță aruncată de fanii Romei, in timp ce Gabriele a fost împușcat mortal de polițistul Luigi Spaccarotella, condamnat in anul 2012 la 9 ani si 8 luni de închisoare.

de Eduard Pătrașcu

Tentativă de omor! Darko Kovacevic, ținta unui atac armat: „Era în stare de șoc”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close