INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MARCATORI ÎN EUROPA

Le-a priit plecarea din România » Foşti stranieri din Liga 1, marcatori în acest weekend în Europa

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 10 aprilie 2011 23:58

Patru jucători străini care au evoluat şi în România de-a lungul carierei lor au marcat în acest weekend pentru cluburile de care aparţin.

ISTANBUL BUYUKSEHIR - SIVASSPOR 1-2
Fostul vîrf de atac al Stelei, bolivianul Ricardo Pedriel, a deschis scorul pentru Sivas în deplasarea de la Istanbul, iar golul său a fost decisiv pentru cele 3 puncte acumulate la Istanbul. Celălalt gol al lui Sivasspor a fost înscris de Kilic, în vreme ce Holosko a redus din diferenţă pentru gazde după o oră de joc. Ca urmare a acestei victorii, Sivasspor a mai făcut un pas spre evitarea retrogradării, echipa lui Pedriel fiind clasată pe locul 15. Sudamericanul a reprezentat o mare dezamăgire pentru fanii Stelei, el prinzînd doar 4 meciuri în garnitura "roş-albastră", nereuşind să marcheze vreun gol.

VITORIA SETUBAL - UNIAO LEIRIA 4-1
Plecat de la Rapid după doar un sezon în care nu a reuşit să se impună ca titular, Claudio Mejolaro Pitbull a marcat pentru 3-0 în meciul pe care Vitoria l-a cîştigat lejer pe teren propriu, contra celor de la Leiria. Restul golurilor lui Setubal au fost înscrise de William, Neca şi Ze Pedro. Setubal se luptă însă pentru evitarea retrogradării din Liga Sagres, fiind clasată pe locul 14, la 4 puncte de Academica. În 18 partide disputate în tricou vişiniu, Pitbull a marcat o singură dată.

AROUCA - PENAFIEL 6-3
Vă mai amintiţi de camerunezul N'Jock? Al doilea golgeter stranier all-time din istoria Ligii 1 (după Demollari) a jucat impecabil în victoria spectaculoasă înregistrată de formaţia sa, Arouca, în meciul de pe teren propriu cu Penafiel. N'Jock a încris pentru 1-0 după doar un sfert de oră de joc, acesta trecîndu-şi în cont dubla în minutul 74, cînd a transformat un penalty. Arouca este pe locul 7 în liga secundă portugheză, la doar 6 puncte însă de o poziţie ce asigură promovarea în primul eşalon lusitan.

28 de goluri are Jeremie N'Jock în Liga 1

TRIGLAV CREINA - OLIMPIJA LJUBLJANA 1-4
Dare Vrsici a plecat de la Timişoara fără să rupă gura tîrgului, fiind mai mereu accidentat, însă trecerea la Olimpija Ljubljana a fost de bun augur pentru mijlocaşul sloven. El a deschis scorul astăzi în deplasarea de la Triglav, Olimpija înscriind apoi şi prin Sokota, Lovrecic şi Skerjanc. După 27 de etape, echipa lui Vrsici este clasată pe 4, la 7 puncte de podium.

ZULTE-WAREGEM - WESTERLO 1-1
Habib Habibou a deschis scorul în partida de pe teren propriu disputată de Zulte-Waregem în faţa lui Westerlo, însă reuşita francezului a fost anulată de cea a lui Henrique.

ASSOCIACAO NAVAL - BENFICA 2-1
Bruno Moraes, fostul atacant al Gloriei Bistriţa, a marcat în poarta Benficăi, deschizînd scorul în minutul 21 al partidei de pe "Estádio Municipal José Bento Pessoa". "Vulturii" au egalat prin Kardec pînă la fluierul de final al primei reprize, însă Marinho a redus pe Naval în avantaj cu opt minute înainte de final.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
navzar_t
navzar_t  •  11 Aprilie 2011, 00:52

A deschis scorul dar golul a fost anulat... Nu stiam ca se poate modifica scorul cu goluri nevalidate. Poate se pun si cele din pauza meciului

Vezi toate comentariile (1)
Comentează