INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEEDS - MANCHESTER CITY 1-3

REZUMAT VIDEO „Uraganul” Haaland a lovit din nou » Borna impresionantă atinsă în 14 meciuri de Premier League

Erling Haaland/ foto Imago Images
Erling Haaland/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 29 decembrie 2022 09:11 / Actualizat joi, 29 decembrie 2022 09:33

Manchester City a câștigat în deplasare cu Leeds, 3-1, în etapa #17 din Premier League. Erling Haaland (22 de ani) a reușit o „dublă”.

Pauza Premier League datorată Campionatului Mondial nu l-a scos din ritm pe Erling Haaland. Norvegianul a „lovit” de două ori și cu Leeds și a ajuns la 20 de goluri în 14 meciuri jucate în campionatul Angliei. Este golgeterul competiției, cu 7 reușite peste Harry Kane.

VIDEO. Leeds - Manchester City 1-3, în Premier League

Manchester City a deschis scorul chiar înainte de pauză ('45+1), prin Rodri. Mijlocașul a trimis în poartă o minge respinsă în față de portarul Meslier, după șutul lui Mahrez.

Forțat să plece de la Atletico, Simeone a susținut o conferință brutal de sinceră: „Echipa e bună, avem trei campioni mondiali!”
LaLiga
Forțat să plece de la Atletico, Simeone a susținut o conferință brutal de sinceră: „Echipa e bună, avem trei campioni mondiali!”

În repriza a doua au intrat în scenă Grealish și Haaland. Englezul a interceptat o minge la mijlocul terenului, a plecat în cursă spere poartă și „l-a servit” pe atacantul norvegian, care a trimis mingea în plasă fără emoții.

Același traseu a dus și la golul 3 marcat de City. După o combinație rapidă între Haaland și Grealish, Erling a fost din nou cel care a trimis mingea în poartă, de data aceasta cu piciorul drept. 

Leeds a reușit să reducă din diferență prin Strujic, după o lovitură de cap plasată, în urma unui corner. Gazdele nu au avut însă forța să revină, iar Manchester City s-a impus și a revenit pe locul doi în Premier League, la 5 puncte sub Arsenal.

Caseta meciului Leeds - Manchester City 1-3

Clasamentul din Premier League

Citește și:

Antrenorul unei formații legendare din Europa propune schimbări importante de regulament: „Am fost mereu în favoarea progresului”

Chelsea confirmă transferul „urmașului” lui Didier Drogba: „S-a ajuns la o înțelegere”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează