INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEEDS

Leeds zboară cu Bielsa! A doua victorie clară în Championship: ”Băieți, omul ăsta e uriaș!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 12 august 2018 11:50

Leeds s-a impus cu 4-1 în meciul cu Derby County. Albii au 7 goluri marcate, cele mai multe după două etape în Championship. Și totuși, argentinianul Marcelo Bielsa, antrenorul lui Leeds, atrage atenția: "Vreau să văd echipa mai echilibrată, mai organizată la mijlocul terenului".

Marcelo Bielsa a devenit idolul fanilor lui Leeds. După ce, în doar două meciuri, a schimbat total jocul echipei, cu un lot foarte puțin modificat față de sezonul trecut.  Cu el, albii atacă, pasează în viteză, forțează până la ultima limită într-o explozie de entuziasm. Și marchează. Și înving. Au două victorii în două etape, cu șapte goluri înscrise, cele mai multe în Championship. Argentinianul îi face să viseze la întoarcerea în Premier League, pe care o tot așteaptă de 14 ani.

"Leeds are un geniu" 

După 3-1 acasă, cu Stoke, una dintre favoritele la promovare, încă un succes convingător: 4-1 pe terenul lui Derby County, formația lui Frank Lampard. 
Ian Holloway, fost manager în Premier, în prezent analist de televiziune, e impresionat. "Leeds are un geniu. Ceea ce a reușit să facă într-un timp atât de scurt e prodigios".

"Dacă fanii sunt fericiți, noi suntem și mai fericiți".

Numai Marcelo are și motive de nemulțumire. E etern nemulțumit. Vorbește încet și liniștit, egal și când laudă, și când critică. "În prima repriză, jocul nostru a fost instabil, am suferit și adversarii puteau înscrie. Acest aspect trebuie corectat. Vreau să văd echipa mai echilibrată și mai organizată în linia mediană. Să recuperăm mai repede și, odată ce avem mingea, să n-o mai dăm adversarilor", așteaptă Bielsa. Când i se amintește că suporterii sunt încântați de noul stil ultraofensiv, el zâmbește: "Dacă fanii sunt fericiți, noi suntem și mai fericiți".

Ascultându-l pe sud-american cum comentează o victorie, același Holloway le spune celor de la Leeds: "Băieți, omul ăsta e uriaș!". 

"În fiecare meci trebuie să demonstrăm cât de buni suntem. E o cursă de regularitate, iar eu vreau constanță. Mai avem 44 de etape" Marcelo Bielsa, manager Leeds

"Leeds atacă și se apără cu agresivitate. Nu e o întâmplare. Explicația se numește Marcelo Bielsa. Îl aștept în Premier League" Ian Holloway, fost manager la Crystal Palace și QPR

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
raul4steaua
raul4steaua  •  12 August 2018, 19:04

Omul potrivit la clubul potrivit :)

delphy08
delphy08  •  12 August 2018, 13:10

El loco e meserias-se vede dupa ce antrenamente face...Atata timp cat il vor asculta cei de la Leeds au sanse mari sa revina in PL...Cand i se va pune pata si vor intra in conflict,,atunci vedem cum o scot la capat-BAFTA !!!

1554572761336706
Frank Black  •  12 August 2018, 13:05

Cmon Leeds!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează