INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA - SPANIA, MIERCURI, ORA 21.45, ÎN DIRECT PE TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Legături periculoase » Arbitrii delegaţi la semifinala de azi stîrnesc controverse

Cuneyt Cakir va conduce meciul dintre Portugalia şi Spania
Cuneyt Cakir va conduce meciul dintre Portugalia şi Spania

Articol de - Publicat miercuri, 27 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 septembrie 2012 23:05

Presa portugheză a luat foc la aflarea veştii că turcul Cuneyt Cakir va conduce disputa cu Spania, invocînd conexiunile dintre acesta, Unicef şi preşedintele arbitrilor UEFA, spaniolul Villar.

Jocul de azi, considerat un adevărat derby al Peninsulei Iberice, este dinamitat de ziarele portugheze, nemulţumite de arbitrul Cuneyt Cakir. A Bola titrează: "Desemnarea turcului este alarmantă". Iar Record notează că această decizie este "cel puţin ciudată".

Filiera Cakir - Erzik - Villar
De ce? Presa lusitană prezintă strînsa prietenie dintre preşedintele şi vicepreşedintele Comisiei de Arbitri UEFA, spaniolul Angel Villar şi turcul Senes Erzik. Conaţionalul lui Cakir a participat chiar la negocierile dintre Unicef, organizaţie al cărei membru este, şi FC Barcelona!

Susţinuţi de Mourinho
Legătura Barça-Unicef a fost criticată, în trecut, şi de Jose Mourinho. Antrenorul Realului a invocat faptul că gruparea blaugrana are parte de arbitraje favorabile datorită acestei asocieri. Iar Record pune degetul pe rană: federaţia portugheză se teme de "marea influenţă pe care o are Angel Villar", invocînd "jocuri de culise"!

"Îi dedicăm titlul lui Roque"
Spaniolul Sergio Busquets a declarat că, în cazul unui succes la Euro, îi va dedica titlul lui Miki Roque. Fostul fotbalist al lui Betis Sevilla a decedat duminică, la doar 23 de ani, bolnav de cancer osos. În semn de omagiu, meciul dintre Spania şi Portugalia va începe cu un minut de reculegere.

2 meciuri a arbitrat Cuneyt Cakir la Euro 2012: Ucraina - Suedia 2-1 şi Italia - Irlanda 2-0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
botizan
botizan  •  27 Iunie 2012, 10:27
Postat de rsalexander pe 27 Iunie 2012, 10:00

PortuGAYlea deja cauta scuze. What a SHOCKER!!! :))

Cam asa ceva ... eu din ce tin minte turcaletul ala e arbitru bun

rsalexander
rsalexander  •  27 Iunie 2012, 10:00

PortuGAYlea deja cauta scuze. What a SHOCKER!!! :))

borat101
borat101  •  27 Iunie 2012, 09:34

Penibilul este ca astia (OCCIDENTALII) chiar joaca fotbal nu gluma. Daca era Romafia fam. becali si cu arbitrii Romani, cu terenul facut cu nisip plin de coji de seminte de pe litoralul Romanesc si cu udat cu benzina, si Portughezii sau Spaniolii si in 5 jucatori de pe banca de rezerva tot ai bat pe mafiotii Romani cu Nationala lor de 2 lulele.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează