INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Legături primejdioase » Benzema în centrul unui alt "cutremur"! Cercetat într-un caz de spălare de bani și trafic de droguri!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2016 11:58

Karim Benzema e din nou în centrul unui scandal de proporții. Abia se mai liniștiseră apele după problemele cu Valbuena că numele francezului de la Real Madrid apare într-o anchetă pentru spălare de bani și trafic de droguri!

Pe 17 septembrie 2015, Procuratura din Paris a deschis o anchetă judiciară pentru " spălare de bani în bandă organizată și spălare de bani din trafic de droguri". În ianuarie 2016, vârful lui Real Madrid a fost chemat ca martor în acest caz.

Liberation scrie că atacantul lui Real Madrid ar fi însă implicat, dar nu direct. Investigațiile începute în 2015 despre un posibil caz de spălare de bani din trafic de droguri au adus în fața justiției mai multe persoane. "Interogatoriile efectuate au dus la Karim Benzema și apropiații săi. Au fost cercetate activitățile unei firme, BH Event's, la care principal acționar e Benzema. Conform publicației citate, autoritățile se tem că restaurantul numit Le Cosy, care-i aparținea vârfului francez , deschis la începutul lui 2015 într-o zonă din apropierea Champs Elysees, ar fi fost folosit drept paravan pentru spălare de bani".

Restaurantul nu a avut succesul așteptat și în iulie 2015 a fost vândut pentru suma de 1,6 milioane de euro. 

Avocatul jucătorului, contactat de publicația citată, nu a dorit să comenteze.

download

Suspectat și de complicitate la șantaj

În noiembrie 2015, Benzema a fost arestat pentru complicitate la un caz de șantaj al lui Mathieu Valbuena, colegul său din naționala Franței. În scandalul sexual în care a fost implicat și fostul fotbalist Djibril Cisse.

Atacantul Realului a fost acuzat că a încercat să-l șantajeze pe Mathieu Valbuena, colegul de lot, într-o tentativă de a-l convinge să plătească 150.000 de euro pentru ca o bandă de infractori de origine magrebiană să șteargă o înregistrare video cu el și cu iubita în ipostaze intime.

Atacantul lui Real primise o veste bună din partea judecătorilor zilele trecute, fiindu-i ridicat controlul judiciar, prin care i se interzicea să se vadă cu Valbuena, iar șansele ca el să fie la EURO crescuseră. Acum, însă, Benzema își vede din nou periclitată prezența la Campionatul European.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează