INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Lege schimbată pentru PAOK? Protest extrem al lui Theodoros Zagorakis, căpitanul campioanei europene din 2004

Articol de - Publicat marti, 28 ianuarie 2020 17:02

Ivan Savvidis, patronul clubului din Salonic, susținea atât PAOK cât și Xanthi, dar Guvernul a modificat ieri legea care retrograda ambele echipe. Și vor primi doar 6 puncte de penalizare și amenzi.

PAOK și Xanthi chiar erau cu spatele la zid. În urma unei plângeri făcute de Olympiakos, care îl acuza pe Ivan Savvidis, proprietarul campioanei PAOK, că sprijină financiar și Xanthi (deși miliardarul a negat), o comisie independentă a cerut retrogradarea ambelor cluburi. Și pericolul era mare ca fostele echipe ale lui Răzvan Lucescu să ajungă în liga secundă! Pentru că Savvidis chiar susținea Xanthi. 

Numai că ieri s-a schimbat totul. Guvernul grec a modificat legea. Iar PAOK și Xanthi nu mai pot fi retrogradate. Maximum șase puncte de penalizare și amenzi! 

Exclus din partid! 

Theodoros Zagorakis nu a scăpat însă. Fostul căpitan al naționalei, campioană europeană în 2004, ex-jucător și președinte la PAOK (la al doilea mandat la Parlamentul European), a protestat împotriva recomandării inițiale a comisiei, amenințând că părăsește Noua Democrație pentru a deveni eurodeputat independent.  

Imediat, Guvernul de dreapta a anunțat excluderea lui Zagorakis din partid. Premierul Greciei este din iulie 2019 Kyriakos Mitsotakis, președintele Noii Democrații. 

Vezi și:

OFICIAL Alexandru Maxim a semnat cu Gaziantep! Reacția lui Marius Șumudică: „Mereu am făcut asta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
magic4ever
magic4ever  •  28 Ianuarie 2020, 22:50

Si Becali sustine financiar FCSB si Clinceni, dar coruptii de la LPF nu misca un deget daca primesc plicul de la Becali...cum nu comunica nici la Uefa ca FCSB a pierdut definitiv in instanta stema,culorile si palmaresul si ca nu mai Steaua Bucuresti!

geogeo
geogeo  •  28 Ianuarie 2020, 22:09

Toti dinamovistii cu IQ sub 30 se dau de ceasul mortii ca si ...Becali a facut..., numai ca sunt atat de "inteligenti" incat nu inteleg ca a finanta inseamna ceva iar a da bani imprumut e altceva. Bine, la Dinamo e normal sa nu inteleaga nimeni cum e cu banii.

blatistu49
blatistu49  •  28 Ianuarie 2020, 19:25

DNAAAA dizolvarea FCSB ului

Vezi toate comentariile (20)
Comentează