INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Patru „vulpi", prinse la petrecere! Ce măsuri a luat managerul Brendan Rodgers

Brendan Rodgers
Brendan Rodgers

Articol de - Publicat luni, 12 aprilie 2021 15:52 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 16:23

Scandal la Leicester, locul 3 în Premier League, înaintea partidei pierdute ieri cu West Ham (2-3). Managerul Brendan Rodgers (48 de ani) a exclus din lotul „vulpilor” deplasat la Londra patru jucători. Surprinse de absența lui Maddison dintre titulari, tabloidele britanice au descoperit rapid motivul deciziei.

Maddison, Choudhury, Barnes și Ayoze Pérez au plătit pentru că au încălcat protocoalele Covid-19 și au participat în timpul săptămânii la o petrecere organizată de atacantul spaniol Pérez. 

Poliția a spart însă distracția la care fuseseră invitate 20 de persoane, iar unii dintre invitați au reușit să fugă în toiul nopții și au mers acasă la Choudhury să continue party-ul.

VIDEO Mutu, povești savuroase din Premier League: „Hasselbaink schimba ghetele la fiecare meci”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ce se întâmplă cu Man și Mihăilă dacă Parma retrogradează în Serie B: „Tatonările au început deja”

Transferul care ar cutremura mercato! Lewandowski la Manchester City: „E visul lui Guardiola”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează