INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER - TOTTENHAM 4-1

VIDEO Tottenham, înfrângere usturătoare pe terenul lui Leicester City, în Premier League

Leicester City s-a impus, pe teren propriu, scor 4-1, în fața lui Tottenham Hotspur, în runda cu numărul 23 din Premier League. 
Foto: Imago
Leicester City s-a impus, pe teren propriu, scor 4-1, în fața lui Tottenham Hotspur, în runda cu numărul 23 din Premier League. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2023 08:52 / Actualizat duminica, 12 februarie 2023 08:52

Leicester City s-a impus, pe teren propriu, scor 4-1, în fața lui Tottenham Hotspur, în runda cu numărul 23 din Premier League. 

Trupa de pe White Hart Lane a început bine partida și a deschis scorul în minutul 14, prin Rodrigo Bentancur. Ben Davies a centrat din lovitură de la colțul terenului, iar Victor Kristiansen, fundașul stânga al gazdelor, a respins balonul la picioarele lui Bentancur, care a împins balonul în plasă, din 4 metri. 

VIDEO. Rezumat: Leicester City - Tottenham 4-1

Doar 9 minute mai târziu, gazdele au reușit să egaleze. James Maddison a centrat din corner, Rodrigo Bentancur a respins mingea cu capul, până la marginea careului, iar Nampalys Mendy a trimis o torpilă direct sub bara transversală, fără șansă pentru Fraser Forster, portarul lui Tottenham. 

Ilie Dumitrescu, dat pe spate de o mutare făcută de Eugen Neagoe în meciul cu CFR Cluj: „M-a impresionat! Acolo s-a făcut diferența”
CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 2-0
Ilie Dumitrescu, dat pe spate de o mutare făcută de Eugen Neagoe în meciul cu CFR Cluj: „M-a impresionat! Acolo s-a făcut diferența”

În minutul 25, „vulpile” au trecut în avantaj pe tabelă. Wout Faes a interceptat un balon care îi era adresat lui Harry Kane, mingea a ajuns la Kelechi Iheanacho, nigerianul i-a pasat lui James Maddison în interiorul careului, iar mijlocașul ofensiv al lui Leicester nu a iertat și a dus scorul la 2-1. 

Același Kelechi Iheanacho avea să iasă la rampă în minutul 45+4. Atacantul lui Leicester l-a învins pe Fraser Forster cu un șut plasat, în colțul lung, de la marginea careului. 

Harvey Barnes, mijlocașul stânga al gazdelor, avea să stabilească scorul final în minutul 81. Maddison i-a pasat acestuia la marginea careului, iar Harvey Barnes a șutat cu piciorul drept în colțul stâng de jos al porții lui Tottenham. 

S-a terminat 4-1 pentru Leicester City, formație care a urcat până pe locul 13 în clasamentul din Premier League, cu 24 de puncte acumulate în 22 de etape. De cealaltă parte, Tottenham ocupă poziția a 5-a, cu 39 de puncte. 

Caseta meciului Leicester - Tottenham 

Clasamentul în Premier League 

Citește și: 

A obosit Arsenal?! Încă un pas greșit în Premier League, iar Manchester City poate profita!

PSG n-a existat în deplasarea de la Monaco. Înfrângere clară, iar clasamentul din Ligue 1 se strânge

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează