INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER CITY

Fosta campioană a retrogradat din Premier League, iar acum urmează exodul » Nu mai puțin de 10 jucători pleacă în această vară

Leicester City a retrogradat din Premier League. 
Foto: Imago
Leicester City a retrogradat din Premier League. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 20:07 / Actualizat luni, 29 mai 2023 20:07

Leicester City a câștigat duminică, pe teren propriu, în fața celor de la West Ham United, scor 2-1, în runda cu numărul 38 din Premier League, dar victoria „vulpilor” nu a fost de ajuns pentru a evita retrogradarea în Championship. Iar acum urmează ca cei din conducerea clubului să restructureze lotul în această vară. 

Nu mai puțin de 10 jucători vor pleca de la gruparea de pe King Power Stadium în fereastra de transferuri care se decshide în iulie, scrie cotidianul britanic Daily Mirror. 

L'Equipe a făcut un anunț-șoc: Guardiola l-a sunat pe Neymar
MANCHESTER CITY
L'Equipe a făcut un anunț-șoc: Guardiola l-a sunat pe Neymar

Zece jucători pleacă de la Leicester City, după ce „vulpile” au retrogradat din Premier League

Primul care va pleca de la Leicester City va fi mijlocașul James Maddison (26 de ani). Chiar dacă au retogradat, conducătorii clubului Leicester solicită în schimbul internaționalului englez suma de 50 de milioane de lire sterline (aproximativ 58 de milioane de euro), întrucât englezul mai are un an de contract cu „vulpile”. 

Alți fotbaliști pe care Leicester City ar putea obține bani sunt Harvey Barnes (25 de ani, extremă stânga) și Wilfred Ndidi (26 de ani, mijlocaș defensiv). Primul mai are doi ani de contract cu Leicester, în timp ce africanul pe încă un sezon. 

Caglar Soyuncu, Jonny Evans, Daniel Amartey, Ryan Bertrand, Papy Mendy, Ayoze Perez și Youri Tielemans sunt jucători care vor pleca cu siguranță de la campioana Angliei din anul 2016, întrucât le expiră înțelegerile avute cu „vulpile”. 

Citește și: 

Klopp nu renunță, chiar dacă a ratat Liga: „Vreau să rămân la Liverpool, nu-mi iau un an sabatic”

Conflictul continuă la Bayern » Unul dintre căpitani îi critică pe șefii clubului + Președintele onorific taie și spânzură: „Un dezastru. A distrus atmosfera”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close