INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER - LIVERPOOL 0-4

LEICESTER - LIVERPOOL 0-4 // VIDEO Liverpool, avans record după Boxing Day! Klopp crede în titlu: „Numărul punctelor e absolut irelevant şi nici nu ne gândim la el”

Articol de - Publicat vineri, 27 decembrie 2019 11:11

Liverpool n-are adversar în acest sezon de Premier League. Şi revelaţia Leicester s-a dovedit neputincioasă joi în faţa noii demonstraţii de forţă a proaspetei campioane mondiale a cluburilor (0-4). 

„Va fi foarte greu să-i oprească cineva. Au o echipă fantastică, încrederea lor este mare şi au pierdut puţine meciuri în ultimele 18 luni. Au un lot suficient de numeros, destulă experienţă şi calitate pentru a merge până la capăt”, s-a înclinat managerul Brendan Rodgers, fost antrenor al „cormoranilor”, care a fost atât de aproape de titlu în 2013-'14.

Alexander-Arnold, MVP!

În 7 minute din ultimul „sfert” al meciului de pe King Power Stadium, trupa lui Klopp a dovedit cum a ajuns la avansul nemaipomenit în Premier League de Boxing Day. Penaltyul lui Milner, abia intrat, „dubla” lui Firmino şi diagonala lui Alexander-Arnold, care a oferit şi două assisturi, fiind ales omul serii, au decis pokerul de vis şi distanţa de 13 puncte faţă de „vulpi”. Jürgen Klopp refuză să vorbească de titlu: „Ştim povestea că nimeni nu a pierdut un avantaj atât de mare în fotbalul britanic, dar îmi sună negativ şi de ce m-aş gândi?! Numărul punctelor e absolut irelevant. Doar avansul se schimbă, 10, 13 sau 11, însă nu-l simţim, nu ne interesează!”.

20 de assisturia oferit Trent Alexander-Arnold de la startul stagiunii trecute în campionat. E lider în Premier

9 golurila rând au fost înscrise de Firmino pentru Liverpool în meciuri din deplasare, inclusiv pe teren neutru

Doar Kasper contestă

Un dinte împotriva învingătorilor a avut Kasper Schmeichel. Portarul gazdelor a acuzat penaltyul care a rupt definitiv balanţa, la 0-1 în minutul 71, la henţul comis de Caglar Soyuncu: „Eram în meci până când arbitrul Oliver a decis să devină erou. Ne-am pierdut apoi complet. Liverpool şi City sunt cele mai bune din lume”. 

„Am evoluat excepţional cu Man. City, am făcut un supermeci contra lui Arsenal şi alte câteva bune în acest sezon. E standardul care ne trebuie. N-am avut probleme reale pentru că jucătorii au fost 100% în meci”
Jürgen Klopp, manager Liverpool

5 victoriide Boxing Day este seria record în Premier realizată de Liverpool. Şi golaverajul e incredibil, 15-0!

500 de golurisub comanda lui Klopp este bariera depăşită de Liverpool cu a doua reuşită a lui Firmino de joi

Citește și:

Jurgen Klopp a făcut o adevărată criză de furie » Motivul pentru care i-a atacat pe șefii Premier League: „E o crimă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
nebeleizis
nebeleizis  •  27 Decembrie 2019, 11:26

Kasper ar trebui sa nu mai vina fumat la interviuri ... :))) Mai avea un pic si ii rupea mana turcului ala mingea ... :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează