INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Leigh Griffiths // Jocurile de noroc l-au ruinat! Un fotbalist de la Celtic și-a întrerupt activitatea: "A ajuns să se lupte pentru el însuși"

Leigh Griffiths //FOTO: Guliver/Getty Images
Leigh Griffiths //FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 20:04

Leigh Griffiths, 28 de ani, fotbalistul scoțian al celor de la Celtic Glasgow, nu va mai evolua deloc în perioada următoare din cauza problemelor pe care le are cu jocurile de noroc.

Informația, publicată la unison de presa internațională, a fost confirmată de Brandon Rogers, managerul celor de la Celtic:

"Leigh va fi out din fotbal pentru o scurtă perioadă de timp. Are probleme personale de câteva luni. A atins un punct unde a ajuns să se lupte pentru el însuși.  Îi vom oferi tot suportul profesional de care are nevoie pentru a se întoarce cu bine", a declarat tehnicianul, potrivit paginii oficiale de Twitter a lui Celtic.

Vezi și: Un jucător-cheie de la Manchester United ar putea să ajungă GRATIS la Real Madrid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează