CAMPIONATE  ·  BARCELONA

Leo Messi a rupt tăcerea! Primele declarații după ce clauza din contractul lui a fost dezvăluită: „Asta nu e problema mea!”

Joi, 12 Septembrie 2019

Lionel Messi, 32 de ani, a vorbit despre clauza din contractul cu Barcelona, care-i permite să plece gratis la finalul fiecărui sezon. 

Atacantul argentinian nu a vrut să intre în detalii, dar a asigurat că nu se gândește la plecarea de la Barcelona. 

„Nu pot să confirm nimic, pentru că există o clauză de confidențialitate. Pot spune că vreau să joc la Barcelona atât cât pot. Aici e casa mea! Dar nu vreau un contract pe o perioadă mare și să stau aici doar pentru că am contract. Vreau să joc aici atât timp cât sunt important și mă simt bine fizic, atât timp cât există un proiect învingător. Vreau să câștig trofee. 

Vreau să joc aici atât timp cât dau randament. Contractul nu e problema mea. Nu mă ocup eu, ci tatăl meu. Clauzele și banii nu înseamnă nimic. Eu doar spun ce gândesc”, a declarat Lionel Messi pentru ziarul catalan Sport. 

În prezent, Messi este accidentat și încă nu a debutat în noul sezon. „Mă antrenez singur momentat. Cu Valencia sigur nu voi juca. Vom vedea dacă pot evolua cu Borussia Dortmund sau cu Granada” Leo Messi 

Citește și: 

Șoc în Spania: Marcelino, dat afară de la Valencia cu 3 zile înainte de meciul cu Barcelona! S-a certat cu patronul din cauza transferurilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu

Libertatea

Comentarii (1)

Petre Teodor  •  12 Septembrie 2019, 12:33

STIRE BOMBA NUCLEARA: Leo Messi a rupt tăcerea! „Nu pot să confirm nimic pentru că există o clauză de confidențialitate. " restul articolului este aceasi umplutura reciclata in alte sute de articole.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
21:45 Fotbal, Serie A

Atalanta - SPAL

Digi 4
Program TV complet

Liga 1