INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Leo Messi, atacat de un fost rival de la Real Madrid: „E un impostor și un provocator. Nu te așteptai la asta din partea lui”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 10:42

Fostul portar polonez Jerzy Dudek (47 de ani) a criticat atitudinea argentinianului Lionel Messi (32 de ani) din timpul El Clasico.

Dudek a fost sub contract cu Real Madrid din 2007 până în 2011. Portarul polonez a avut doar două apariții în La Liga, dar a trăit cu intensitate duelurile cu Barcelona.

„Messi a fost un impostor și un provocator. Același lucru pot spune despre Barcelona și Pep Guardiola. Erau mereu pregătiți să provoace și o făceau la perfecție. L-am auzit pe Messi spunând cele mai grosolane lucruri către Pepe și Sergio Ramos. Nu te-ai fi așteptat la asta din partea unei persoane calme și aparent bune”, a declarat Dudek conform Telegraaf.nl.

Jerzy Dudek, eroul finalei Liverpool - Milan 3-3, dezvăluie pentru GSP.RO culisele supermeciului de la Istanbul: verișorul beat, jucătorul băgat pe teren direct din duș, mesajul lui Gerrard, Mâna Papei și jocul cu mintea lui Shevchenko

Dudek: „Ronaldo e arogant”

„Cristiano e arogant, dar în spatele scenei este un băiat obișnuit. Ronaldo ar prefera ca echipa lui să câștige cu 2-1 și să marcheze el ambele goluri decât să bată 5-0, dar reușitele să aparțină altora”
- Jerzy Dudek

VIDEO / Sandro Rosell, fost președinte la Barcelona între 2010 și 2014, a vorbit despre cum a fost viața lui în închisoare

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Dialog genial al unui manager din Premier League cu o bătrânică: „Păstrează restul, fiule!”

Nadine Goncalves, mama lui Neymar, și-a părăsit iubitul în vârstă de 23 de ani! Care a fost motivul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează