INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

BARCELONA. Lionel Messi, clauză incredibilă în contractul cu Manchester City! Ce s-ar întâmpla după 3 ani

Leo Messi (33 de ani) nu mai vrea să continue la Barcelona, iar Manchester City pare favorită să îl transfere pe argentinian. Cele două părți au început să lucreze la clauzele din contract.
Leo Messi (33 de ani) nu mai vrea să continue la Barcelona, iar Manchester City pare favorită să îl transfere pe argentinian. Cele două părți au început să lucreze la clauzele din contract.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2020 17:06 / Actualizat miercuri, 26 august 2020 17:25

Lionel Messi (33 de ani) nu mai vrea să continue la Barcelona, iar Manchester City pare favorită să îl transfere pe argentinian. Cele două părți au început să lucreze la clauzele din contract. 

Messi ia în calcul o nouă colaborare cu Pep Guardiola, antrenorul alături de care a lucrat la Barcelona între 2008 și 2012. Cei doi ar fi purtat deja o discuție telefonică în acest sens, chiar înainte ca starul argentinian să trimită faxul oficial către conducerea clubului catalan. 

Messi, aproape de un contract cu City Football Group

Negocierile par să avanseze rapid. EPSN susține că Manchester City e dispusă să îi ofere lui Messi un contract pe termen lung, care include o clauză specială. După 3 ani în Premier League, Leo ar urma să facă pasul spre MLS, la New York City, formație deținută de gigantul City Football Group. Acest lucru ar veni la pachet cu oportunitatea ca Messi să devină ambasadorul grupului care deține echipe de fotbal pe toate continentele.

Barcelona vrea 222 de milioane de euro pe Messi

Decizia rezilierii unilaterale a contractului a pornit războiul cu Bartomeu. Deși căpitanul vrea să fie lăsat liber să plece, susținând că data de 10 iunie stipulată în contract ca deadline pentru a o anunța nu e valabilă, atâta timp cât sezonul s-a prelungit până în august din cauza pandemiei, președintele contraatacă. 

Nu demisionează, așa cum i-au cerut aseară fanii ieșiti pe străzi, și nu-i va da drumul decât pentru cel puțin 222 de milioane de euro. Prețul cu care PSG l-a cumpărat pe Neymar în 2017. Oricum, departe de clauza de 700 de milioane, sumă inaccesibilă oricărui client.

VIDEO. Rada, despre posibila despărțire dintre Messi și Barcelona: „Nu va pleca!”

Citește și alte știri despre plecarea lui Messi de la Barcelona: 

Primul club din Liga 1 care „intră” în cursa pentru Messi: „Te așteptăm cu drag”

Leo Messi a pus mâna pe telefon și a sunat un antrenor de top: se pregătește un transfer istoric! Suma cerută de Barcelona

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
robotzel
robotzel  •  27 August 2020, 12:05
Postat de alexzece pe 27 August 2020, 01:20

Fan Man United.Tragem apa si mergem mai departe.

*** ma. are dreptate. messi nu ar face fata in PL fie ca iti place fie ca nu. este un jucator schilod care se arunca la fiecare atingere si *** 11m indiferent daca este sau nu atins. in PL nu functioneaza asa ceva.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexzece
alexzece  •  27 August 2020, 01:20
Postat de manutd.steaua pe 26 August 2020, 18:31

In Premier League,o sa fie un jucator de duzina! Acum toata lumea va vedea ca intre Criatoano si Messi e diferenta enorma!

Fan Man United.Tragem apa si mergem mai departe.

blackknight
blackknight  •  27 August 2020, 00:53

sincer sa fiu... sa vinzi cu 200 mil un jucator de 33 de ani nu e chiar o afacere proasta! sigur e un simbol pentru barcelona, si probabil o sa fie o pierdere, dar dpdv al afacerilor chiar nu e o idee rea sa vinzi un jucator care oricum se retrage in maxim 3 ani!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează