INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Leo Messi este tranșant: „Rămân pe viaţă la Barcelona, dar vreau un proiect câştigător!"

Articol de - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 13:00

Lionel Messi (32 de ani), căpitanul Barcelonei, intenţionează să îşi încheie cariera în tricoul blaugrana, cu condiţia ca echipa să devină mai competitivă: „Aici e casa mea şi nu vreau un contract lung să mă ţină legat. Joc cât rezist fizic"

  • Barcelona - Valencia, meciul din etapă a 4-a din La Liga, se joacă sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 22:00. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Messi nu a dezminţit că ar avea în contract o clauză care l-ar putea elibera gratis în 2020, dar a reconfirmat că exclude o plecare de pe Camp Nou: „Voi rămâne pe viaţă la Barcelona, pentru că aici este casa mea. Nu vreau un acord lung pentru a mă ţine legat de club. O să continui să joc cât timp voi rezista fizic, însă mi-aş dori un proiect câştigător. Asta e important, mie nu-mi pasă de contract!", a spus Leo în interviul din „Sport".

„Stau de prea mult timp pe margine"

Argentinianul a vorbit şi despre prelungirea absenţei lui: „Accidentările la gambă sunt complicate, aparențele înșală în astfel de leziuni. Nu am mai avut niciodată problema asta, dar acum știu ce presupune, așa că sunt liniștit și o să joc numai când voi simți că sunt sută la sută ok și nu risc o recidivă. Sunt foarte nerăbdător să joc din nou. Stau de prea mult timp pe tuşă... Mă antrenez separat, mi se tot fac teste şi nu există o dată fixă pentru revenire. Cert e că nu pot intra contra Valenciei, vom vedea dacă revin cu Borussia sau cu Granada".

„Mi-ar fi plăcut să revină Neymar"

Referindu-se la o echipă mai competitivă, Messi şi-a arătat dezamăgirea pentru ratarea aducerii lui Neymar: „Sincer, nu ştiu dacă într-adevăr s-a făcut tot posibilul. Vorbeam cu el în timpul negocierilor şi voia să revină. Întoarcerea lui ar fi produs un salt valoric, atât ca sponsor, cât şi ca imagine. Am urmărit cazul citind ziarele şi nu mi s-a părut totul foarte clar. Dintr-odată nu s-a mai făcut nimic şi s-a închis. Noi nu impunem în vestiar nimic, ne spunem părerea. Eu nu comand, doar joc fotbal. Nu-s supărat că nu a ajuns, dar mi-ar fi plăcut".

„Accidentarea a picat într-un moment foarte prost, la primul antrenament după vacanță. Nu părea ceva grav. Am stat 15 zile și când credeam că sunt bine, la un antrenament dinaintea meciului cu Betis, mi-a recidivat" 

Leo Messi, căpitan Barcelona

40 de zileeste perioada scursă de la prima accidentare a lui Messi la reluarea pregătirilor cu Barcelona. Cel mai mult a lipsit argentinianul în 2014, 51 de zile, după o ruptură musculară

VEZI ȘI:

Jose Mourinho a dezvăluit care este cea mai tare amintire din cariera lui: „A fost fantastic!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează