INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Leo Messi, încă un scandal la Barcelona » Ronald Koeman reacționează: „E lipsă de respect!”

Ronald Koeman, 57 de ani, antrenorul celor de la Barcelona, a comentat ultima răbufnire a lui Leo Messi (33)
Ronald Koeman, 57 de ani, antrenorul celor de la Barcelona, a comentat ultima răbufnire a lui Leo Messi (33)

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 14:37 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 15:03

Ronald Koeman, 57 de ani, antrenorul celor de la Barcelona, a comentat ultima răbufnire a lui Leo Messi (33), care a reacționat nervos când a fost întrebat de atacurile care vin din partea anturajului lui Antoine Griezmann (29).

„Îi înțeleg supărarea. Leo trebuie respectat mai mult, mai ales că venea după un drum lung și imediat a fost întrebat despre Antoine. E lipsă de respect!

Nu am văzut niciodată vreo confruntare între cei doi pe teren, la antrenamente sau în vestiar. Nu vreau să dau importanță acestui subiect, pentru că Olhats nu mai este de mulți ani agentul lui Antoine. Sunt niște bazaconii”, a declarat Koeman, în cadrul unei conferințe de presă.

Nu pot să vorbesc despre prelungirea contractului cu Leo Messi. Eu sper doar să rămână aici, dar nimeni nu poate anticipa viitorul
Ronald Koeman, antrenor Barcelona

BARCELONA. Leo Messi, ieșire nervoasă pe aeroport

Leo Messi (33 de ani) a revenit la Barcelona după meciurile jucate cu naționala Argentinei, iar pe aeroport a fost așteptat de zeci de reporteri. A refuzat să se oprească pentru a da declarații, dar a avut o răbufnire când a fost întrebat de declarațiile unchiului lui Griezmann, cel care l-a acuzat pe Messi de randamentul scăzut al francezului.

„M-am săturat să fiu mereu cauza a tot ceea ce se întâmplă rău în club”, a declarat Messi.

Eram convins că Antoine va avea nevoie de timp să se adapteze. Dar nu credeam că va fi nevoie de un an. Deși, cu Messi acolo, știu ce se întâmplă. Nu este ușor. Sunt lucruri pe care nu le pot spune, însă ceea ce pot dezvălui este că jucătorii nu muncesc suficient de mult. Ședințele de antrenament sunt făcute astfel încât să deservească anumiți jucători. Antoine trebuie să muncească, chiar dacă alții nu au nevoie să facă multe pentru a se simți bine. El este opusul: chiar are nevoie să muncească pentru a fi în cea mai bună formă
Emmanuel Lopes, unchiul lui Griezmann

Antoine a ajuns la un club cu probleme grave, unde Messi controlează totul. E și împărat, și rege în același timp Atitudinea sa a fost deplorabilă de la început și l-a făcut să simtă asta. A instituit regimul terorii. Fie ești cu el, fie ești împotriva lui
Eric Olhats, fostul agent al lui Antoine Griezmann

VIDEO 17 ani de la debutul lui Leo Messi la Barcelona

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Serie A, salvată! Cine a făcut o injecție de 1,7 miliarde de euro

Gianluigi Buffon, un sfert de secol în Serie A: „Și povestea încă nu s-a terminat...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
enigmaticul
enigmaticul  •  20 Noiembrie 2020, 21:39

Văd o recenzie în care cineva(mafa) zice ”Dacă va pleca de la Barca, Messi va fi uncaz închis.........nicăieri nu va mai putea face ceea ce a făcut acolo”, păi, măi omule, dar tu ce-ai vrea să mai facă la 34 ani? Eu cred că nu știi despre ce vorbești. Fotbalistul ăsta a obținut tot ce se putea obține, din punct de vedere sportiv, dar și din pct de vedere financiar, ce-ai vrea mai mult? Evident că după 34 ani, nu are cum să mai facă, ce a făcut până acuma, e la mintea găinii, și cred că nici nu-l mai interesează.

1ianuarie
1ianuarie  •  20 Noiembrie 2020, 20:43
Postat de Ciprian Iliescu pe 20 Noiembrie 2020, 18:44

Prietene are 34 de ani ....ce vrei sa mai faca?

Poate cânta la mandolină,de exemplu....

1778324075752839
Ciprian Iliescu  •  20 Noiembrie 2020, 18:44
Postat de mafa pe 20 Noiembrie 2020, 15:46

Daca va pleca de la Barcelona, sa dea dumnezeu, Messi va fi un caz inchis, istorie....nicaieri nu va mai putea face ceea ce face acolo.

Prietene are 34 de ani ....ce vrei sa mai faca?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează