CAMPIONATE  ·  SPANIA

Leo Messi, mesaj special pe Instagram: „E un moment ieșit din comun”

Sambata, 14 Martie, 18:27

Leo Messi se află în casa sa din Barcelona, alături de familie, și a transmis un mesaj de susținere în perioada pandemiei de coronavirus.

„Sunt zile complicate pentru toți. Trăim preocupați de ce se întâmplă și vrem să ajutăm, punându-ne în locul celor care trec prin ce e mai greu, care sunt afectați direct, ei, familia sau prietenii lor, cei care lucrează în prima linie în spitale și centre de sănătate. Vreau să le trimit multă putere. 

Sănătatea e pe primul loc. E un moment ieșit din comun și trebuie să urmăm indicațiile organizațiilor sanitare și ale autorităților publice. Doar așa îl putem combate eficient. 

E momentul să fim responsabili și să stăm acasă, de altfel e perfect pentru a ne bucura de timpul petrecut cu cei dragi, pe care nu îl avem mereu. Vă îmbrățișez și sper ca situația să se remedieze cât mai repede”, a scris fotbalistul argentinian.

View this post on Instagram

Son días complicados para todo el mundo. Vivimos preocupados por lo que está ocurriendo y queremos ayudar poniéndonos en el lugar de aquellos que peor lo están pasando, o bien porque les afectó directamente a ellos o sus familiares y amigos, o porque están trabajando en primera línea para combatirlo en hospitales y centros de salud. Quiero enviarles mucha fuerza a todos ellos. La salud debe ser siempre lo primero. Es un momento excepcional y hay que seguir las indicaciones tanto de las organizaciones sanitarias como de las autoridades públicas. Sólo así podremos combatirlo de manera efectiva. Es el momento de ser responsable y quedarse en casa, además es perfecto para disfrutar ese tiempo con los tuyos que no siempre se puede tener. Un abrazo y ojalá consigamos darle vuelta a esta situación cuanto antes. #QuedateEnCasa #StayAtHome

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

#vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”O familie din Alba, amendată pentru că nu a trecut ora pe declarația pe propria răspundere. Reacția poliției. Ce au găsit în pungă

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1