CAMPIONATE  ·  SPANIA

Leo Messi, mesaj special pe Instagram: „E un moment ieșit din comun”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 18:27

Leo Messi se află în casa sa din Barcelona, alături de familie, și a transmis un mesaj de susținere în perioada pandemiei de coronavirus.

„Sunt zile complicate pentru toți. Trăim preocupați de ce se întâmplă și vrem să ajutăm, punându-ne în locul celor care trec prin ce e mai greu, care sunt afectați direct, ei, familia sau prietenii lor, cei care lucrează în prima linie în spitale și centre de sănătate. Vreau să le trimit multă putere. 

Sănătatea e pe primul loc. E un moment ieșit din comun și trebuie să urmăm indicațiile organizațiilor sanitare și ale autorităților publice. Doar așa îl putem combate eficient. 

E momentul să fim responsabili și să stăm acasă, de altfel e perfect pentru a ne bucura de timpul petrecut cu cei dragi, pe care nu îl avem mereu. Vă îmbrățișez și sper ca situația să se remedieze cât mai repede”, a scris fotbalistul argentinian.

View this post on Instagram

Son días complicados para todo el mundo. Vivimos preocupados por lo que está ocurriendo y queremos ayudar poniéndonos en el lugar de aquellos que peor lo están pasando, o bien porque les afectó directamente a ellos o sus familiares y amigos, o porque están trabajando en primera línea para combatirlo en hospitales y centros de salud. Quiero enviarles mucha fuerza a todos ellos. La salud debe ser siempre lo primero. Es un momento excepcional y hay que seguir las indicaciones tanto de las organizaciones sanitarias como de las autoridades públicas. Sólo así podremos combatirlo de manera efectiva. Es el momento de ser responsable y quedarse en casa, además es perfecto para disfrutar ese tiempo con los tuyos que no siempre se puede tener. Un abrazo y ojalá consigamos darle vuelta a esta situación cuanto antes. #QuedateEnCasa #StayAtHome

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

#vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”S-a spus că soția tinerică stă cu el pentru bani. Duckadam recunoaște acum de ce a divorțat de fosta după 27 de ani
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×