INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Leo Messi n-a mai rezistat » Mesajul transmis conducerii Barcelonei

Lionel Messi (33 de ani) a informat Barcelona că își dorește să plece. Argentinianul le-a transmis deja agenților să plănuiască o ședință cu oamenii din conducerea clubului la care a crescut, pentru o despărțire în condiții amiabile.
Lionel Messi (33 de ani) a informat Barcelona că își dorește să plece. Argentinianul le-a transmis deja agenților să plănuiască o ședință cu oamenii din conducerea clubului la care a crescut, pentru o despărțire în condiții amiabile.

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2020 21:27 / Actualizat vineri, 28 august 2020 22:06

Lionel Messi (33 de ani) a informat Barcelona că își dorește să plece. Argentinianul le-a transmis deja agenților să plănuiască o ședință cu oamenii din conducerea clubului la care a crescut, în vederea unei despărțiri în condiții amiabile.

Messi încearcă să evite un scandal în această perioadă cu Barcelona. Superstarul argentinian își pregătește ieșirea în termeni amicali.

Leo Messi vrea să plece de la Barcelona

Pentru prima dată după informarea oficială a lui Leo, urmează să aibă loc o întrevedere între cele două parți, chiar dacă fotbalistul va fi reprezentat de agenți. 

El Periodico dezvăluie că până în momentul acestei ședințe nu există nicio șansă ca Messi să susțină o declarație publică, în speranța că nu va fi nevoit să facă presiuni.

Leo Messi, dat ca sigur la Manchester City

Messi ia în calcul o nouă colaborare cu Pep Guardiola, antrenorul alături de care a lucrat la Barcelona între 2008 și 2012. Cei doi ar fi purtat deja o discuție telefonică în acest sens, chiar înainte ca starul argentinian să trimită faxul oficial către conducerea clubului catalan. 

Manchester City pare favorită să îl transfere pe Leo. Cele două părți ar fi început să lucreze la clauzele din contract. 

Leo Messi, cifre istorice la Barcelona:

  • 10 titluri;
  • 4 Ligi ale Campionilor;
  • 444 de goluri în 485 de meciuri în La Liga. E cel mai bun marcator din istoria competiției;
  • 6 Baloane de Aur;
  • 91 de goluri a marcat Messi pentru Barcelona și Argentina în anul 2012, record absolut;
  • 27 de goluri a marcat Messi în El Clasico.

EXCLUSIV Gică Popescu nu crede în plecarea lui Leo Messi de la Barcelona » Pe ce se bazează: „Am un feeling”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
pirucul
pirucul  •  29 August 2020, 11:58
Postat de alexzece pe 29 August 2020, 02:34

Treaba e asa:Messi a ajutat pe Barcelona?Da,foarte mult.Messi este oricum deja cel mai mare jucator din istoria Barcelonei,iar la Barca stim deja ce jucatori au jucat de-a lungul timpului.Acum altceva...Messi a fost ajutat de Barcelona.Absolut!In afara de ultimii 2-3 ani,clubul a fost in elita,chiar si anul trecut echipa ajuns in semifinalele CL.Povestea cu hormonii de crestere o stie toata lumea,cand toata lumea a fost reticenta sa riste pentru un copil,Barcelona l-a ajutat sa fie un om normal fizic si l-a luat din Rosario si l-a adus in cea mai buna academie din lume si intr-un oras de mare anvergura din Europa.Messi a fost talentat mereu,dar platforma prin care si-a expus talentula fost oferita de Barcelona si atat.Asa ca Messi a oferit mult Barcelonei,dar si Barca a oferit mult lui Messi.In orice caz,dorinta lui de-a pleca poate fi considera ok dintr-un anumit punct de vedere.Datorita managementului defectuos al unui presedinta incompetent,Barca a devenit gluma Champions League.Vrea sa se duca la mai bine.Da.Dar el nu e un jucator normal.El a jucat toata viata la Barcelona.Acum e un moment greu pentru echipa,dar aici se vad caracterele.Ce-au facut alde Del Puiero,Nedved sau Trezeguet cand Juve a fost retrogradata in 2006?Au ramas sa puna umarul la revenirea echipei in Serie A,caractere adevarate,puternice.Si nici macarcrescuti de club,ca Messi.Si ma rog,sa dai Barcelona,oricum ar fi ea momentan,pe City...e penibil.Cine era City acum 10 ani?O gluma de echipa.

sa nu uitam ca barca nu a dat 100 mill pe messi ca si real pe ronaldo. deci are tot dreptul sa plece ca si-a afacut datoria mai ales ca presedintele a fost desconspirat ca a platit firme si site-uri sa denigreze jucatorii in public in pe ziare si tv.

sibelius
sibelius  •  29 August 2020, 09:34
Postat de bazinga pe 29 August 2020, 01:04

Nu ar trebui sa plece ! Leo este un brand mai mare decat Barca !Decat sa ajunga la mafiotii aia arabi de la City, mai bine se lasa de fotbal !Daca Barca ii va pune betze in roate, cum se zice, inseamna ca sunt niste nemernici , la cate a facut omul asta pentru club !Probabil n-o sa isi bata joc de el, daca da, ***

Peste 10 ani Messi va fi istorie, iar Barcelona va exista in continuare: cu acelasi numar de fani, cu aceleasi obiective. Fara un club ca Barcelona in spate Messi era zero.

andrei.33
andrei.33  •  29 August 2020, 05:56

Mi-ar placea sa ii vad pe Messi si pe Ronaldo in aceeasi echipa acum spre final de cariera, macar un sezon. Ce spectacol ar fi!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close