INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Messi și jucătorii Barcelonei îl refuză pe Griezmann: „E persona non grata” » Motivele catalanilor

Antoine Griezmann // FOTO: Guliver/GettyImages
Antoine Griezmann // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 18 mai 2019 09:13

Leo Messi, căpitanul Barcelonei, le-ar fi zis coechipierilor că nu a vorbit niciodată cu atacantul francez Antoine Griezmann, 28 de ani,  pentru a-l convinge să vină, dezvăluie cotidianul catalan Sport.

Transferul lui Antoine Griezmann pe Camp Nou părea o chestiune de zile, după ce francezul s-a despărțit oficial de Atlético. Dacă nu în 2018, atunci sigur acum, părea să fie opinia generală. 

Mai ales că, azi, Mundo Deportivo susține că totul este pregătit pentru această mutare. „Drum liber pentru Griezmann: PSG s-a retras, City nu intră în cursă”. Numai că, tot azi, celălalt jurnal catalan, Sport, are o variantă șocantă pe care o promovează chiar pe copertă. Subiect principal al ziarului.

„Nu e jucătorul de care Barça are nevoie acum”

„Vestiarul îi spune NU lui Griezmann”, titrează Sport, explicând că sunt patru motive pentru care Messi și coechipierii săi nu l-ar mai vrea acum pe atacantul în vârstă de 28 de ani.

de ce jucătorii Barcelonei îl refuză pe Griezmann

1. Catalanii ar fi supărați că, anul trecut, când îl așteptau, campionul mondial s-a sucit, alegând să continue cu Atlético;

2. Messi a negat că s-ar fi întâlnit și ar fi vorbit cu Grizou pentru a-l convinge să vină, așa cum le-ar fi mărturisit „cocoșul” șefilor clubului madrilen. Discuție dezvăluită de ziaristul Roberto Gómez la Radio Marca;

3. Consideră că nu este fotbalistul de care Barça ar avea nevoie acum

4. Cred că nu ar fi bine pentru tinerii de la Academie să vadă că ar fi adus pe Camp Nou un rival al Barcelonei.

Mai mult. Echipa l-ar fi declarat „persona non grata”. Cum îl va mai transfera președintele Bartomeu cu un asemenea mesaj din partea propriilor jucători? 

”Dacă Barcelona îl ia pe Griezmann, eu nu mai calc pe Camp Nou. Sunt trup și suflet cu Barça de 70 de ani şi cred că suntem mai mult decât un club. Nu vreau să vină un jucător care trișează"
Josep Maria Minguella, fost impresar spaniol

185 de goluri are Antoine Griezmann în Spania: 52 la Real Sociedad și 133 la Atlético Madrid

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Andrei Rațiu, în vizorul spaniolilor de la Marca: „Poate face marele pas al carierei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1213785285311900
Adrian Ionica  •  18 Mai 2019, 15:33

Iar ia sapa liga..

10209355191619210
Dani Dany  •  18 Mai 2019, 14:36

E normal. Tot ce se intampla la fcb depinde de ,,dios". El aduce antrenori gen tata martino sau valverde care nu misca in fata lui. La fel si transferurile. Antrenori cu personalitate gen luis enrique si jucatori ca villa, etoo, ronaldinho au fost eliminati de ,,dios". Sa-l ai pe dios in echipa si sa castigi doar o champions league in 5 ani e cam putin. Maradona a castigat mondiale si a confirmat in diferite campionate...acum vreo 6 ani pique zicea ca nu i intereseaza cupa spaniei pt. Ca e cupa ,,regelui vostru". De vreo 3 ani vad ca a devenit o cupa foarte importanta...:))))))

poli_4_ever
poli_4_ever  •  18 Mai 2019, 12:42

Mister Josep Maria Minguella, n-a trisat mai mult Griezmann decat Suarez si ceilalti pacalici de la voi care plonjeaza ca in bazin, mai rau ca Tanase, ca sa primeasca penalty. De fapt clubul vostru, istoria voastra e o miniciuna, la fel ca cea a rivalilor vostri de la Real. Daca ati fi jucat intr-un campionat cu reguli stricte ca Germania, Franta sau Anglia, s-ar fi pus lacatul pe voi.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează