INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Leo Messi, aproape de un pas radical! Semnele care l-ar putea face să-și schimbe decizia

Leo Messi. Foto: Imago Images
Leo Messi. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2023 14:03 / Actualizat marti, 21 martie 2023 14:03

Leo Messi, 36 de ani pe 24 iunie, e îngrijorat de atmosfera sumbră de la PSG, de vara agitată care urmează și de faptul că o parte a galeriei nu-l mai vrea la Paris. Și ar putea pleca de pe Parc des Princes la sfârșitul sezonului.

Messi s-a întors în Argentina. Joi seară, e primul meci al naționalei albiceleste după cucerirea titlului mondial.

Gheorghe Hagi, o nouă conferință furibundă: „Vreau să nu mai fiu numit niciodată «Rege»!” + „Dan Petrescu are dreptate”
ROMÂNIA
Gheorghe Hagi, o nouă conferință furibundă: „Vreau să nu mai fiu numit niciodată «Rege»!” + „Dan Petrescu are dreptate”

Leo Messi, în mijlocul delirului la Buenos Aires

Un amical cu Panama, pe „Monumental”, cu 1,5 milioane de cereri de bilete și cu 131.537 de solicitări de acreditare, deși arena din Buenos Aires poate primi doar 83.000 de spectatori și 344 de jurnaliști.

„Tu nu ai abandonat niciodată. Și astăzi, ești din nou în țara ta campioană a lumii. Bine ai venit, Leo!”, i-a transmis Claudio Tapia, președintele federației argentiniene.

Dacă totul este minunat acasă, euforia din decembrie încă nu a dispărut, în schimb, la Paris atmosfera e departe de ce așteaptă Messi.

Leo Messi știe că va fi o vară cu multe schimbări la PSG

Expulzată din Champions, după un 0-3 tur-retur cu Bayern, eliminată și din Cupa Franței, PSG e prima în Ligue, dar ultimul meci a însemnat o altă înfrângere, a șaptea în total în 2023 în toate competițiile.

Situația e confuză la club, două nume importante ar putea să părăsească echipa în curând:

  • antrenorul Christophe Galtier riscă să fie demis la capătul unui sezon în care numai titlul ar fi singura lumină.
  • directorul sportiv Luis Campos are o imagine tot mai rea în vestiar, nu se înțelege cu mai mulți jucători. Și el e în pericol.

Viitorul apropiat sună sumbru la Paris, va fi o vară agitată, cu multe schimbări, Neymar ar fi primul pe lista transferurilor, și Messi știe. L-a afectat și că un grup de fani roș-albaștri l-a fluierat pe Parc des Princes când crainicul i-a anunțat numele înaintea partidei pierdute în weekend, 0-2 cu Rennes. I s-a mai întâmplat în trecut.

Nici PSG nu l-ar mai păstra pe Leo Messi

Toate sunt semne care îl îngrijorează pe Leo Messi. După Mondial, părea decis să semneze un nou contract cu PSG, să-l prelungească pe acesta, ce expiră pe 30 iunie, până în 2024. Acum însă, nu mai pare convins că ar fi bine dacă ar rămâne în Franța.

Potrivit L'Équipe, nici clubul nu ar mai fi 100% sigur că păstrarea lui Messi, în condițiile în care o parte din galerie e împotriva lui, ar mai ajuta Parisul.

Pe acest fond, nu ar fi exclus ca argentinianul să plece. La 36 de ani, pe 24 iunie, caută și liniște, nu doar performanță.

Citește și:

Harry Kane și un alt nume mare ar trebui să-l înlocuiască pe Benzema la Real Madrid

Revine „bunicul”: antrenorul chemat de la pensie să salveze o echipă din Premier League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează