INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Leo Messi dă cărțile pe față » Interviu amplu despre huiduielile fanilor de la PSG, săgeți spre Real Madrid și un moment incredibil legat de Maradona: „Nu mi se întâmplase niciodată!”

Leo Messi
Foto: Imago
Leo Messi Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 30 mai 2022 18:47 / Actualizat luni, 30 mai 2022 21:49

Leo Messi (34 de ani), fotbalistul celor de la PSG, a oferit un interviu amplu presei din Argentina în care a abordat mai multe subiecte, precum modul cum s-a simțit când a fost fluierat de fanii Parisului, finala Ligii Campionilor, dar și felul în care a ales să-l comemoreze pe Diego Maradona imediat după ce, „El Pibe De Oro” a decedat, în 2020.

Leo Messi a încheiat un prim sezon dificil în tricoul celor de la PSG. Argentinianul a avut probleme cu adaptarea la fotbalul din Franța, reușind doar 11 goluri în cele 34 de meciuri jucate în toate competițiile. 

Acesta a fost așteptat cu mare entuziasm de fanii celor de la PSG în speranța că francezii vor câștiga pentru prima dată Liga Campionilor. Rezultatele au fost dezamăgitoare, PSG fiind eliminată încă din faza „optimilor” de Real Madrid.

Fanii s-au răzbunat pe Messi și Neymar imediat după acel meci, huiduindu-i la următoarea partidă de campionat, cu Bordeaux, scor 3-0. La două luni și jumătate de la acel episod, Messi a vorbit pentru prima dată despre modul în care s-a simțit atunci.

Leo Messi: „Nu mi se întâmplase niciodată”

„Reproșurile fanilor? Este ceva nou pentru mine, nu mi se întâmplase niciodată. Situația și furia oamenilor sunt de înțeles, din cauza echipei pe care am avut-o, nu era prima dată când i se întâmpla Parisului (n.r. - să fie eliminată repede). Nu știu dacă eu și Neymar am fost cei mai indicați să fim fluierați.

Prefer să las asta deoparte. Vreau să schimb situația la PSG, să nu cred că am schimbat și nu mi-a mers bine. Anul acesta sunt pregătit pentru ceea ce trebuie făcut. Cunosc clubul, orașul, sunt mai pregătit”, a declarat Leo Messi potrivit publicației Ole. 

Leo Messi: „Cea mai bună echipă nu câștigă întotdeauna Liga Campionilor”

Messi a vorbit și despre triumful celor de la Real Madrid în Liga Campionilor. Acesta este totuși de părere că madrilenii nu au fost cea mai bună echipă a acestui sezon european.

„Să te uiți la finala Ligii Campionilor te enervează, pentru că nu poți fi acolo. Cea mai bună echipă nu câștigă întotdeauna, sunt situații, momente specifice, psihologice, în care cea mai mică greșeală te trimite acasă. 

Real Madrid, fără să-i iau din merite, nu a fost cea mai bună echipă din această Ligă a Campionilor și totuși a învins pe toată lumea”, a mai precizat argentinianul. 

Messi a vorbit și despre lupta la „Balonul de Aur” din acest an, unde îl vede pe Karim Benzema drept câștigător: „Benzema a avut un an spectaculos. A fost esențial din optimile de finală în toate meciurile. Merită Balonul de Aur, fără îndoială”.

Messi: „Deasupra scaunului era tricoul cu numărul 10 al celor de la Newell's”

„Puricele” a abordat și subiectul Diego Maradona. Acesta a vorbit despre modul în care a ajuns să îl omagieze pe Diego, după ce acesta a decedat în noiembrie 2020.

La meciul dintre Barcelona și Osasuna, scor 4-0, Messi a depășit doi adversari și a șutat violent de la marginea careului de 16 metri, mingea oprindu-se în vinclul porții adverse. Apoi și-a scos tricoul și l-a arătat pe cel cu 10 pe spate, al lui Newell's Old Boys, purtat de Maradona în sezonul 1993-'94, înainte de a pleca la Boca.

Leo Messi dă cărțile pe față » Interviu amplu despre huiduielile fanilor de la PSG, săgeți spre Real Madrid și un moment incredibil legat de Maradona: „Nu mi se întâmplase niciodată!”
Leo Messi, purtând tricoul celor de la Newell's Boys

Acum, argentinianul a povestit cum a ajuns să poate acel tricou.

„Chestia cu Maradona... O să vă spun ceva despre momentul cu tricoul de la Newell’s. Eram cu Antonela (n.r. - soția sa) în pat, cu o seară înainte, și am zis: «Trebuie să fac ceva pentru Diego, am muzeu acasă, colecția de tricouri. Mă duc să văd ce e acolo» M-am dus sus și am o ușă mică, care este mereu închisă. Ținem lucrurile acolo. De data asta era deschisă.

Și deasupra scaunului era tricoul cu numărul 10 al celor de la Newell's. Ușa aia era mereu închisă. Nu știu ce s-a întâmplat. A fost incredibil. Mi-am adus aminte că-l aveam”, a mai precizat Messi. 

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Lewandowski, furibund în cantonamentul Poloniei: „Nu mai vreau să joc pentru Bayern”
GERMANIA
Lewandowski, furibund în cantonamentul Poloniei: „Nu mai vreau să joc pentru Bayern”
Liverpool, paradă în oraș după finala pierdută cu Real Madrid » Mii de fani au venit să-i aplaude pe jucători
LIVERPOOL
Liverpool, paradă în oraș după finala pierdută cu Real Madrid » Mii de fani au venit să-i aplaude pe jucători

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează