INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

VIDEO Scandal la meciul Argentinei! Messi a trecut la insulte: „Du-te-n p... mă-tii, cheliosule!"

Final tensionat în La Paz, după prima victorie a Argentinei în Bolivia în 15 ani (2-1). Leo Messi s-a certat cu căpitanul gazdelor, apoi l-a insultat pe preparatorul fizic advers: „De ce faci scandal, prostule? Nu mă enerva!”. +9   FOTO
Final tensionat în La Paz, după prima victorie a Argentinei în Bolivia în 15 ani (2-1). Leo Messi s-a certat cu căpitanul gazdelor, apoi l-a insultat pe preparatorul fizic advers: „De ce faci scandal, prostule? Nu mă enerva!”.

Articol de - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 10:28 / Actualizat miercuri, 14 octombrie 2020 11:24

Final tensionat în La Paz, după prima victorie a Argentinei în Bolivia în 15 ani (2-1). Leo Messi s-a certat cu căpitanul gazdelor, apoi l-a insultat pe preparatorul fizic advers: „De ce faci scandal, prostule? Nu mă enerva!”.

Pentru Leo Messi, Bolivia era un coșmar. Jucase de două ori la 3.600 de metri, pe stadionul din La Paz, și nu câștigase niciodată. Umilit în 2009, 1-6, când era Maradona selecționer, nu s-a putut revanșa în 2013. Doar 1-1. A reușit acum să învingă. 2-1, prima victorie a Argentinei în această deplasare din 2005.

Messi, provocat: „Idiotule! Șase ați luat!"

Finalul meciului a fost însă plin de nervi. Marcelo Martins, căpitanul gazdelor și autorul golului, fost jucător al lui Mircea Lucescu la Șahtior, l-a provocat pe Messi. „Idiotule! Șase ați luat în 2009!". S-a creat imediat o grămadă deschisă, cu jucătorii și oficialii celor două echipe împingându-se pe teren. Arbitrul le-a dat amândurora cartonașe galbene, dar conflictul nu se terminase.

Lucas Nava, preparatorul fizic al bolivienilor, argentinian, l-a insultat și el pe Messi, moment în care căpitanul albiceleste și-a pierdut calmul, înjurându-l: "Du-te-n p... mă-tii, cheliosule!". S-a apropiat amenințător, își certa compatriotul din tabăra adversă: "Ce-i în neregulă cu tine, cheliosule? De ce provoci scandal, prostule? Nu mă enerva! De când stăteai pe bancă doar asta ai încercat să faci".

„Dă-i o palmă pe chelie, frate!"

În cele din urmă, spiritele s-au liniștit și jucătorii au ajuns la vestiare. Kun Agüero, încă nerefăcut după o accidentare la genunchi, a postat pe InstaStory o poză cu Messi și Lucas Nava, comentând: "Dă-i o palmă pe chelie, frate!". 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Neymar istoric: „hattrick” pentru Brazilia și l-a depășit pe Ronaldo în topul marcatorilor!

Sergio Ramos, din nou coleg cu Cristiano Ronaldo? Presa din Spania: „Tratativele cu los blancos, în stand-by”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
kordell
kordell  •  14 Octombrie 2020, 19:43
Postat de Daniel Nistor pe 14 Octombrie 2020, 11:44

ceea ce mi se pare foarte tare e ca s-au injurat in romana...

In spaniola nici nu exista injuraturile pe care le scriu impachetatorii astia de peste !

887888274661367
Pompiliu Bota  •  14 Octombrie 2020, 17:29

Auzi: ,,Marcelo Martins, fost jucător al lui Mircea Lucescu la Șahtior,, ! Pai Stra Luce Ntori de Nord face buba la picior cand da in minge, ce putea sa il invete ?

endeavour
endeavour  •  14 Octombrie 2020, 15:14
Postat de Daniel Nistor pe 14 Octombrie 2020, 11:44

ceea ce mi se pare foarte tare e ca s-au injurat in romana...

Cu Lăcătuș?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează