INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Leo Messi schimbă tonul la Barcelona: „Îmi asum toate greșelile”

Leo Messi schimbă tonul la Barcelona: „Îmi asum toate greșelile”
Leo Messi schimbă tonul la Barcelona: „Îmi asum toate greșelile”

Articol de - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 20:09 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 20:12

Căpitanul Barcelonei, Leo Messi, 33 de ani, face un pas înapoi într-o perioadă plină de tensiuni pe ”Camp Nou”. ”După atâtea conflicte, vreau să dau pagina. Trebuie să ne regăsim unitatea”, a declarat el în interviul pentru cotidianul catalan Sport

Dezamăgit de un sezon fără trofee și de un 2-8 dureros cu Bayern, în "sferturile" Ligii Campionilor, deranjat de atitudinea președintelui Bartomeu, care i-a promis că poate să plece în vară, dar apoi l-a obligat să-și respecte contractul, Leo Messi a vrut să părăsească Barcelona, unicul club al carierei sale.

În cele din urmă, s-a răzgândit și a decis să rămână și în această stagiune, probabil ultima sa reprezentație blaugrana. Însă tensiunea exista pe "Camp Nou". În momentul în care prietenul său Luis Suarez s-a transferat la Atletico, Messi i-a transmis: "Nu meritai un asemenea tratament. Nu mă mai surprinde nimic aici".

"Trebuie să tragem toți în aceeași direcție"

Acum, după un prim meci foarte bun în LaLiga cu Ronald Koeman antrenor, 4-0 cu Villarreal, căpitanul face un pas înapoi. Nu mai vrea război. "Îmi asum toate greșelile. Le-am făcut în încercarea de a ajuta clubul", a declarat argentinianul în interviul pentru cotidianul catalan Sport.

"După atâtea conflicte, vreau să dau pagina. Trebuie să ne regăsim unitatea, trebuie să tragem toți în aceeași direcție", a mai spus el, precizând: "Astăzi, angajamentul meu față de echipă e total și intact".

"E pozitiv că Messi, căpitanul nostru, a simțit nevoie de a face un apel la unitate. Sperăm să fim un pic mai liniștiți"
Ronald Koeman, antrenor Barcelona

VIDEO Diego Maradona sau Buzz Lightyear? :D Cum se apără de Covid-19 la meciurile din Argentina

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează