INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

„Messi se duce la PSG!” » Anunț de ultimă oră: „E sigur, îi oferă ce-și dorește”

Rivaldo, 48 de ani, fost mare fotbalist al Barcelonei, e sigur că Leo Messi (33 de ani) va pleca la PSG în vară. +24   FOTO
Rivaldo, 48 de ani, fost mare fotbalist al Barcelonei, e sigur că Leo Messi (33 de ani) va pleca la PSG în vară.

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2021 10:53 / Actualizat vineri, 19 februarie 2021 11:20

Rivaldo, 48 de ani, fost mare fotbalist al Barcelonei, e sigur că Leo Messi (33 de ani) va pleca la PSG în vară.

„Înfrângerea aceasta împotriva lui PSG (n.r. - Barcelona - PSG 1-4, în „optimile” UCL) va fi mai mult ca sigur ultimul meci al lui Messi pe Camp Nou, la Barcelona, în Liga Campionilor! Catalanii nu îi mai pot oferi posibilitatea de a se lupta pentru trofee. 

Viitorul lui va fi la PSG, mai ales după acest duel. Acolo va juca din vară. Paris este o echipă care îi poate oferi ceea ce Messi își dorește. A fost dezamăgit și la începutul sezonului, când l-a văzut pe cel mai bun prieten al lui, Suarez, vândut la Atletico. O mutare de neînțeles!”, a declarat Rivaldo, citat de Marca.

Neymar l-a sunat pe Leo Messi

L'Equipe a dezvăluit că Neymar l-a contactat telefonic, recent, pe Leo Messi pentru a-i povesti cum decurge viața în Paris. Totul ca brazilianul să faciliteze o mutare a „Puricelui” în capitala Franței, realizabilă în vară. Informația a fost preluată și de publicația din Spania, Mundo Deportivo.

+20 FOTO

Pochettino îl vrea pe Leo Messi la PSG

Mauricio Pochettino, noul antrenor al lui Paris Saint-Germain, încearcă să-l convingă pe Leo Messi să vină la vară. Îi leagă nu doar Argentina, ci și Newell's Old Boys, clubul debutului lui Poche, echipa la care căpitanul Barcelonei a jucat la juniori.

Aflat în ultimele șase luni de contract în Catalunya, Leo își poate alege deja noua destinație. Ar forma un trident visat de mult timp de parizieni: Messi - Mbappe - Neymar. Ar fi din nou coleg cu brazilianul după patru ani. Și l-ar avea în sfârșit antrenor pe Pochettino. 

Le Parisien a dezvăluit că, în ianuarie, după demiterea lui Ernesto Valverde de pe „Camp Nou", liderul echipei blaugrana l-ar fi cerut pe Mauricio, dar în cele din urmă Barca l-a numit pe Quique Setien.

Messi, 5 goluri legendare la Barcelona

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ce au servit în avion? :D Budescu a apărut „pufos” în primul meci din Arabia Saudită » Cum a fost surprins de fotografi

Doi jucători prinși dopați la un club din Europa League! Ce pedeapsă au primit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
10224366232605948
Silviu Paul Speteanu  •  20 Februarie 2021, 09:15

Mie mi-ar plăcea să-l văd la Juve alături de Ronaldo.

enigmaticul
enigmaticul  •  19 Februarie 2021, 17:11

Mda......L-a sunat Neymar pe Messi și i-a zis cum e viața la Paris!! |Și cred că i-a mai zis ”vino aici”, acestea sunt povești de doi lei! Toată ziua îl ”transferați” pe Messi și pe gorila asta mică de Mbappe, care a început să aibă și apucături de vedetă. Sunt convins că ambii vor rămâne și în sezonul următor acolo unde sunt acum. Mă amuză faptul că arăboiul crede că dacă îi va aduce pe Messi și pe Ronaldo, va câștiga UCL. Sunt doar vise, nu va lua cupa nici anul acesta nici anul viitor, ori cât va mai ”pompa” în echipă. Momentan sunt cluburi mult mai puternice decât PSG.

melcul_furios
melcul_furios  •  19 Februarie 2021, 16:00
Postat de 1ianuarie pe 19 Februarie 2021, 12:47

Mutarea la PSG ar facilita transferul lui MBappe la Real.

Poate ca il incurca pe Neymar, Mbappe joaca pe alta pozitie, de ce sa plece? Si nu inteleg de ce ar merge cineva la Real astazi cand echipa e vai de mama ei, ca si Barcelona.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează