INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Leo Messi, speriat de transferul lui Neymar la Real Madrid: „M-am temut că Florentino rezolvă mutarea” » Despre cine spune că îl va depăși pe Guardiola

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 12:53

În ziua în care se lansează showul Messi10 la Cirque su Soleil, Leo a mărturisit că a vrut să fie iar coleg cu brazilianul Neymar.

Neymar a fost la un pas să părăsească PSG în vară. Real Madrid și Barcelona, cei doi giganți din Spania, s-au întrecut în oferte, dar au fost refuzați de șefii parizienilor.

 „Am ţinut să vină pentru că am fi avut mai multe opţiuni ofensive. A înţeles că a luat o decizie rea plecând. Am crezut că dacă nu mai ajunge la noi se transferă la Real. Voia să lase Parisul şi m-am temut că Florentino rezolvă mutarea.  

E o minciună că n-am vrut să vină Griezmann. Nu m-a deranjat niciodată. Pentru niciun jucător nu e uşor să se adapteze însă la metodele Barcelonei dacă n-a crescut aici de copil. Sunt convins că se va integra”, a declarat Messi la postul de radio catalan RAC1.

„Va veni o zi în care Xavi se va întoarce la Barcelona. Ştiu că vrea şi se va întâmpla. Acum se formează ca antrenor şi cred că poate să ajungă la performanţele lui Guardiola aici” - Lionel Messi

Vezi și:

Leo Messi, interviu MONUMENTAL: urăște să fie comparat cu Dumnezeu! + declarații de senzație despre Cristiano Ronaldo și cum a fost aproape să o lase pe Barcelona

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează