INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEVANTE - BARCELONA

LEVANTE - BARCELONA 0-5 // VIDEO + FOTO Leo Messi, ce fenomen! Hattrick de senzație și victorie categorică pentru Barcelona în deplasare

FOTO: Reuters +9   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 23:32

Barcelona s-a distrat pe terenul lui Levante, 5-0, la capătul unui meci în care Leo Messi a sclipit din nou: argentinianul a reușit un hattrick de senzație și a asigurat victoria catalanilor, reușind si două pase decisive. 

La o săptămână distanță după recitalul dat pe terenul lui Espanyol, 4-0, când Messi reușise o "dublă", Barcelona a mai reușit o demonstrație de forță, de data aceasta pe terenul lui Levante.

Messi și-a început recitalul în minutul 35. I-a amețit pe fundșii adverși și l-a servit elegant pe Suarez, uruguayanul reușind o reluare de efect.

Tot Messi a majorat avantajul catalanilor în minutul 43, când, lansat ideal de Busquets, a finalizat nemilos.

Repriza secundă a debutat tot cu atacuruile furibunde ale Barcelonei. Jordi Alba l-a găsit excelent pe Messi la marginea careului, iar acesta a înscris cu un șut plasat.

Messi a mai înscris o dată, în minutul 60, de data aceasta din pasa lui Arturo Vidal, scorul final fiind stabilit de Pique, în minutul 88. Fundașul a înscris din pasa argentinianului, care a ajuns la două assist-uri în meciul cu Levante. 

VIDEO cu golurile partidei

Cu 34 de puncte în 16 meciuri, Barcelona se situează pe primul loc în La Liga, urmată de FC Sevilla și Atletico Madrid, ambele cu 31 de puncte. Marea rivală Real e abia pe 4, cu 29 de puncte.

 

Vezi și: LIVERPOOL - MANCHESTER UNITED 3-1 // "Dubla" de senzație a lui Shaquiri îi aduce lui Klopp prima victorie împotriva lui Mourinho

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
1014631608604589
Liviu Draghici  •  17 Decembrie 2018, 07:32

Și când te gandești ca Modrici este balonul de aur te intrebi oare când se decernează balonul de platină ? Este sigur al lui Messi ! Și dacă, ... , câștiga CM cu hattrick în fînala Modrici n-avea cum sa fie peste Mesși ! Sa fim serioși !

rocky2
rocky2  •  16 Decembrie 2018, 23:58

Messi e adevaratul fenomen, nu gelatul arogant!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează