INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Leverkusen - Bayern 3-1 // Bayern pierde din nou teren în fața Borussiei Dortmund: „Toate deciziile contra noastră!”

Niko Kovac
Niko Kovac

Articol de - Publicat duminica, 03 februarie 2019 11:22

Antrenorul lui Bayern, Niko Kovaci, contestă verdictul în fazele analizate cu VAR, deși acestea au fost corecte. Bavarezilor le-a fost anulat astfel un gol, iar gazdelor le-a fost acordat unul.

Dacă liderul Dortmund a ieșit cu bine dintr-o deplasare grea, 1-1 la Frankfurt, campioana a sucombat la Leverkusen. Pe mâna sa, scrie presa. "Și din cauza arbitrajului", lasă de înțeles antrenorul Niko Kovaci.

"Nici din dronă nu vedeai ofsaidul"

Două au fost fazele litigioase care au marcat partida de pe BayArena. Cea dintâi, în finalul primei reprize, la golul lui Robert Lewandowski. "Centralul" Stieler și asistentul de pe acea parte l-au validat și oaspeții credeau că vor intra în pauză cu 2-0 pe tabelă. Dar a venit VAR-ul și cu o riglă a demonstrat că polonezul era câțiva centimetri în ofsaid. Cu un genunchi! Iar reușita i-a fost anulată. "Să fim serioși. Într-o asemenea situație, doar cu imagini dintr-o dronă puteai lua decizia corectă", s-a revoltat Kovaci.

El n-a rezistat să nu conteste și golul trei al amfitrionilor. Brandt a fost semnalizat de la margine în ofsaid, golul lui Alario a fost anulat, însă asistentul video a folosit din nou linia și a demonstrat că arbitrii au greșit. "Acum au pus rigla pe umărul lui Brandt. Ce să mai zic? Ambele decizii au fost împotriva noastră", s-a plâns tehnicianul croat. 

"Jucătorii lui Bayern au uitat complet planul lui Kovaci. Acea defensivă compactă pe care o exersaseră la antrenamente n-a existat. Apărarea e marea problemă a campioanei în acest sezon"
Bild, tabloid german

8ani au trecut de când Bayern nu mai încasase 23 de goluri în primele 20 de etape. De pe vremea când pe bancă se afla Louis van Gaal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close