INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Lewandowski și Thiago, de la Bayern, stau acasă, dar nu degeaba » Fitness cu copiii

Robert Lewandowski și fiica sa, Klara
Robert Lewandowski și fiica sa, Klara

Articol de - Publicat luni, 16 martie 2020 17:10

Jucătorii lui Bayern, Robert Lewandowski și Thiago Alcantara, mențin programul trasat de club, dar nu-și neglijează nici odraslele.

Blocați în casă de teama coronavirusului, sportivii de mare performanță fac ce nu pot, în mod normal, de-a lungul unui sezon competițional. Își petrec timpul cu familia, fără a neglija programul de fitness stabilit de antrenori la întreruperea competițiilor. Jucătorii lui Bayern și-au inclus chiar și copiii în exercițiile pe care le practică.

Îmbină utilul cu plăcutul

Lewandowski, de pildă, a oferit o idee de cum poți îmbina utilul cu plăcutul, spre bucuria celor mici. În sala de forță instalată acasă, atacantul lui Bayern face flotări cu fetița lui, Klara, drept greutate suplimentară (foto principal). Adică 10 kilograme în plus!

Iar Thiago Alcantara, colegul său de echipă, l-a provocat pe fiul său, Gabriel, la o partidă de fotbal pe gazonul din fața vilei unde locuiesc în Munchen (foto jos).

Lewandowski și Thiago, de la Bayern, stau acasă, dar nu degeaba » Fitness cu copiii

Și jucătorii lui Bayern care n-au familie și-au umplut programul cu diferite activități. Leon Goretzka citește cărți la greu, în vreme ce David Alaba ia parte la slujbe religioase ținute online.

7zile e pauza pe care antrenorul Hansi Flick le-a dat-o bavarezilor. Deocamdată

Citește mai multe știri despre Bayern

CORONAVIRUS. Șefii lui Bayern Munchen sunt sinceri: „Știți de ce nu ne dorim să se înghețe campionatul?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close