INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Lewandowski va pleca în vară de la Dortmund » Cu ce echipă din Anglia s-a înţeles atacantul

Articol de GSP - Publicat joi, 27 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 27 decembrie 2012 15:49

Înaintea Campionatului European din vară, polonezul Robert Lewandowski era dat ca transfer sigur la Manchester United. Pînă la urmă totul a căzut, însă din această iarnă transferul este din nou dat ca o certitudine.

Oficialii "diavolilor" s-au înţeles cu Borussia Dormund şi vor plăti pentru atacantul polonez 23 de milioane de euro anunţă Bild, iar jucătorul ar urma să vină din vară. 

Lewandowski era nemulţumit la Dormund pentru că deşi era printre cei mai importanţi jucători el era plătit mai prost decît Gotze sau Reus, însă salariul pe care englezii i-l oferă este dublu.  Polonezul va cîştiga 25 de milioane de euro în cei 5 ani de contract la United

Cum va arăta Manchester United cu Lewandowski 

United are deja cel mai puternic din Anglia, cu 48 de goluri marcate în 19 partide, însă cel mai probabil, după venirea polonezului, Sir Alex Ferguson va juca cu Lewandowski şi Van Persie vîrfuri, iar în spatele lor va fi folosit Wayne Rooney. Chicharito şi Welbeck vor rămîne în continuare doar variante de rezervă. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Decembrie 2012, 02:06

Nu pot sa te intrec Wollt ...esti roman de vita veche ...asa cum iti spune si numele ...

andreiutzzu
andreiutzzu  •  28 Decembrie 2012, 01:02
Postat de nubreed pe 27 Decembrie 2012, 19:07

aberezi , cand a ajuns Moourinho la Chelsea , Abramovici arunca cu banii , s-au facut o multime de transferuri pe bani multi , la Porto intr-adevar s-a vazut ce poate , la fel si la Inter , unde a creat o echipa unita care s-a destramat dupa ce a plecat el . Cu privire la Real Madrid iar nu sunt de acord cu tine , Realul a cumparat o gramada de jucatori in era Mourinho , Ozil , Benzema , Modric ,Carvalho, Sahin toti au fost adusi in perioada Mourinho . Si anul asta n-are sanse sa castige toate trofeele , verifica clasamentul din La Liga .

Mai mult aberezi tu , ce transferuri pe bani multi a facut la Chelsea ? La Real au fost doar Coentrao si Modric de care uitasem , Ozil a fost adus pe 10-15 milioane de euro , pe Carvalho nu s-au dat multi bani,(daca s-au dat) iar Sahin a costat 10 milioane si a fost mai mult accidentat decat apt de joc . Benzema a venit cu 1 an inaintea lui Mou. Si nu ma refeream sa le castige toate intr-un an , ci sa le castige pe toate ,iar la Real ii mai lipseste doar UCL .

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Decembrie 2012, 21:02

Wollt ...ba tu esti un roman adevarat ...de toata isprava ...cred ca ai fost ispravnic intr o viata anterioara !!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează