INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. CITY-MAN. UTD 1-0

Liam Gallagher l-a ironizat pe Ferguson: ”Cred că a băut prea mult whiskey” ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 01 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 01 mai 2012 11:43

Fost membru al cunoscutului grup Oasis, Liam Gallagher este un fanatic suporter al lui Manchester City. El nu a ratat marele derby cu United, iar victoria (1-0) care i-a adus pe favoriţii săi la şefie l-a făcut să fie foarte exuberant.

La final, cîntăreţul a ajuns în sala de presă imediat după dialogul lui Mancini cu media şi nu a ratat ocazia să-l ironizeze pe Alex Ferguson. Referindu-se la un episod în care managerul lui United s-a contrat cu Mancini, Liam a zis: ”Probabil că Ferguson era orbit de lumini. Cred că a băut prea mult whiskey”.

În momentul în care a intrat în sală şi autorul golului, Vincent Kompany, Gallagher a spus: "El m-a invitat în loja lui. A înscris, familia lui este extraordinară şi sora lui foarte «cool». Vive le Belgium". Iar despre Mancini zis că "îl ador. Este aproape la fel de «cool ca mine".

Totodată, muzicianul englez, născut lîngă Manchester, a postat pe Twitter o fotografie a sa împreună cu Diego Maradona, prezent în tribune să-şi vadă ginerele, pe Aguero. Alături de poză, Liam a comentat: "Maradona strînge mîna lui Dumnezeu".

Citeşte şi VIDEO City a cîştigat duelul cu United şi a devenit favorită la cîştigarea titlului în Premier League.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
vlad_hosu
vlad_hosu  •  01 Mai 2012, 13:37

nu o urlat simulare, o urla fault pentru man city. de parca daca tu stateai pe banca tu vedeai direct cum o lovit cine pe cine :)) si si daca aveai dubii mari tot cu welbeck tineai ca si antrenor a lui city :))

onedaniva
onedaniva  •  01 Mai 2012, 13:35

Nu tragetzi in pianist! E Liam Gallagher si asta e el.

cocainecowboy
cocainecowboy  •  01 Mai 2012, 12:54

"Maradona strînge mîna lui Dumnezeu" :)))), e nebun rau Liam.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează