INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Licitație pentru Icardi » Nu-și va prelungi contractul cu Inter! Unde ar putea ajunge

Mauro Icardi, 25 de ani, e din 2013 la Inter Foto: Reuters
Mauro Icardi, 25 de ani, e din 2013 la Inter Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 12:07

Soția lui Mauro Icardi, Wanda, care-i este și impresar, i-ar fi anunțat pe șefii lui Inter că atacantul nu prelungește. Real Madrid și Chelsea sunt printre favoritele la transferul lui.

Jurnaliștii postului de televiziune argentinian TyC Sports n-au nicio îndoială. Mauro Icardi nu-și va prelungi contractul cu Inter, scadent în 2021. Soția, Wanda, care-i este și impresar, i-ar fi notificat deja pe nerazzurri, deși în presă a afirmat doar că "suntem departe de a ajunge la o înțelegere. Cifrele vehiculate în Italia sunt mult sub ceea ce i s-a oferit lui Mario. Încă așteptăm o ofertă satisfăcătoare".

De fapt, decizia ar fi luată. Ceea ce explică, într-un fel, și comportamentul jucătorului din ultimele zile. Icardi a întârziat la reunirea lotului, după vacanță, susținând că primul zbor spre Italia s-a anulat. Se pare voit, pentru a genera noi tensiuni în club și a forța astfel despărțirea. Inter l-a amendat cu 100.000 de euro, iar Wanda a amintit de ofertele pe care le are de la "mai multe cluburi importante din Europa".

Cele mai interesate de seviciile atacantului argentinian sunt Real Madrid, Chelsea și Juventus, cu primele două în pole position. La Londra e dorit de managerul Maurizio Sarri, iar la Madrid, președintele Florentino Perez îl vrea și pentru ca la vară să aibă un atu la tratativele cu antrenorul dorit, Massimiliano Allegri.

109goluri a înscris atacantul argentinian pentru Inter în 175 de meciuri bifate în Serie A

7.000.000 €pe sezon e salariul propus de Inter lui Icardi pentru a-și prelungi contractul. El vrea cel puțin 8 milioane

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close