INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

FOTO Pumni în PSG - Marseille! Neymar, eliminat! 5 cartonașe roșii și 10 minute de prelungire într-un final nebun

foto: Reuters +16   FOTO
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 14 septembrie 2020 00:02 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 00:41

Marseille a reușit o victorie surprinzătoare duminică seara, câștigând derby-ul rundei #2 în Ligue 1, scor 1-0 cu PSG. Partida s-a încheiat cu o bătaie generală, stinsă doar după acordarea a 5 cartonașe roșii!

Clasament Ligue 1: PSG, început horror de sezon

PSG, finalista ultimului sezon al Ligii Campionilor, a început sezonul din Franța dezastruos. Înfrângerea din prima rundă, 0-1 cu nou-promovata RC Lens, a fost urmată de un nou eșec, însă mult mai usturător!

În derby-ul rundei, disputat pe „Parc des Princes”, Marseille s-a impus cu 1-0, deși la PSG au revenit o bună parte dintre titularii care absentaseră în prima etapă din cauza infectării cu COVID-19. PSG a început meciul cu Neymar, Di Maria și Sarabia în atac, dar nu a reușit să deblocheze apărarea lui OM.

Florian Thauvin a înscris unicul gol al întâlnirii, în minutul 31, atunci când a finalizat din 4 metri o centrare venită din partea lui Dimitri Payet.

Victorie împotriva lui PSG după 9 ani

Până la final, fiecare dintre cele 2 echipe a avut câte un gol anulat. Reușita lui Di Maria a fost anulată pe motiv de ofsaid, în timp ce golul lui Benedetto a avut aceeași soartă.

Astfel, OM câștigă împotriva rivalei pentru prima dată după aproximativ 9 ani! De atunci, cele 2 echipe s-au mai întâlnit de 20 de ori, PSG adjudecându-și nu mai puțin de 18 partide! PSG a pierdut cele două meciuri de deschidere ale sezonului de Ligue 1 pentru prima dată după 36 de ani! Ultima dată, acest lucru se întâmpla în stagiunea 1984/1985.

PSG - Marseille. Cinci cartonașe roșii pe final!

Jucătorii ambelor echipe și-au pierdut cumpătul pe final. Un meleu între aceștia s-a soldat cu 5 eliminări! Faultat, Paredes s-a ridicat și și-a bruscat un adversar, iar spiritele s-au aprins. Amavi, de la oaspeți, și Kurzawa, de la gazde, au avut un schimb de lovituri în zona feței, în încăierarea generală. 

Arbitrul a scos nu mai puțin de 5 cartonașe roșii, 3 pentru PSG și 2 pentru Marseille! Jordan Amavi și Benedetto au văzut „roșu” din tabăra echipei lui Villas-Boas, în timp ce la de la PSG au ieșit Kurzawa, Paredes și Neymar, cel care a plătit pentru că și-a bătut ușor pe cap un adversar cu palma

+12 FOTO

Evenimentele nefericite au făcut ca meciul să fie prelungit cu 10 minute, însă Marseille a ținut foarte bine de rezultat.

Alte știri din fotbalul internațional:

Jose Mourinho, bătut acasă în etapa inaugurală din Premier League!

Kylian Mbappe le-a transmis șefilor că vrea să plece de la PSG! Unde poate ajunge cel mai bine cotat fotbalist al planetei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
yonkers
yonkers  •  14 Septembrie 2020, 10:13
Postat de bazinga pe 14 Septembrie 2020, 09:02

Si asta e problema ta ? Te superi ca nu ti-au cerut tie voie ?

Altceva vroiam sa subliniez, dar vad ca nu ai inteles...

bazinga
bazinga  •  14 Septembrie 2020, 09:05
Postat de gabri80el pe 14 Septembrie 2020, 00:23

patetic a devenit psg-ul . doar cu gura sunt

Serios, pe cuvantul tau de UTC-ist ?

bazinga
bazinga  •  14 Septembrie 2020, 09:04
Postat de Christian Ciuca pe 14 Septembrie 2020, 00:58

chiar acum am intrat de la meci, am fost linga stadionu Velodrome la baru suporterilor si e iures mare, a venit garda cu o gramada de masini, mare tensiune, bine ca a cistigat OM altfel iesea cu bataie urbana toata noaptea, intotdeauna iese asa cind joaca PSGu cu Marsilia, si acum cind va scriu se aud sirene si bubuituri de petarde, cind a pierdut PSG cu Bayern finala toata noaptea a petrecut Marsilia, parca ar fi cistigat OMu cupa campionilor din nou.

Si te crede cineva sau ii pasa cuiva de chestia asta ? Ai stat cu o bere in Ferentari la bord si visezi...ma lashi!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează