INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

LIGUE 2 // FOTO Situație incredibilă la divizionara secundă Chambly! Clubul, scuze publice pentru suporteri: „Scuzați-ne, avem nevoie de bani”

Fanii lui Chambly sunt nemulțumiți de noile tricouri ale echipei // foto: Reuters
Fanii lui Chambly sunt nemulțumiți de noile tricouri ale echipei // foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 august 2019 18:48

Chambly, nou-promovata din Ligue 2, a reușit să urce la sfârșitul sezonului trecut, iar acum acceptă orice ajutor financiar pentru a face față rigorilor financiare net superioare din a doua divizie a Franței. 

Fanii au fost surprinși de noile tricouri ale echipei, ticsite de înscrisuri ale sponsorilor, zece la număr, iar clubul a reacționat prompt, transmițându-le acestora un mesaj ferm.

„Scuzați-ne, însă avem nevoie de bani!”, au transmis oficialii echipei ajunse în martie 2018 până în semifinalele Cupei Franței.


Noile tricouri ale celor de la Chambly // Click pe imagine pentru zoom

Vezi și:

WOW! Investiție-record: Harry Maguire de la Leicester la Manchester United, pentru 93 de milioane de euro!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează