INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LILLE - PSG 5-1

LILLE - PSG 5-1 // VIDEO Scandal la PSG după umilința cu Lille! Vedeta Mbappe n-a mai rezistat și s-a luat de colegi: „Fără caracter!”

Kylian Mbappe // FOTO: Reuters
Kylian Mbappe // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2019 09:55

PSG, liderul din Ligue 1, a pierdut pe terenul lui Lille, locul 2, scor 1-5. Parisul a primit cinci goluri într-un meci de Ligue 1, cum nu se mai întâmplase de peste 18 ani, și ratează încă o dată șansa de a cuceri titlul. La final, Kylian Mbappe a avut o răbufnire.

PSG e campioana Franței încă de la startul sezonului. Dar nu poate încă oficializa succesul. A doua etapă la rând irosește această șansă. Cu Strasbourg, avea nevoie de victorie. S-a terminat 2-2. Duminică, un singur punct îi oferea titlul. Și a suferit unul dintre cele mai crude eșecuri din era qatariană. 1-5 la Lille. Trecuseră 18 ani de când Parisul nu a mai primit cinci goluri într-un meci de Ligue 1.

„Arbitrul ăsta ne ia tot”

Totul pare acum împotriva roș-albaștrilor. Decimați de accidentări, parizienii i-au pierdut în douăzeci de minute (16-36) și pe Thiago Silva, Meunier (leziuni) și Bernat, eliminat. În zece, au fost copleșiți de adversari. Și putea fi mai rău la sfârșit. KO!

La pauză, Kylian Mbappé era furios împotriva "centralului" Bastien. „Arbitrul ăsta ne-a luat Cupa Ligii, ne ia jucătorii, ne ia tot!”, a izbucnit el pe culoarul spre vestiare, în timp ce antrenorul Tuchel îi spunea președintelui Al-Khelaïfi: „E același care a dat trei penaltyuri împotriva noastră cu Guingamp”. Ambii se refereau la înfrângerea din 9 ianuarie, 1-2 cu Guingamp, pe Parc des Princes, în „sferturile” Cupei Ligii.

Vezi AICI clasamentul actualizat din Ligue 1

„Nu putem pierde cu trei, patru, cinci goluri încasate”

După meci, atacantul Kylian Mbappé era furios pe jocul propriei echipe. „Putem pierde, însă nu așa, cu trei, patru, cinci goluri încasate. Am jucat ca niște debutanți. Fără caracter”. PSG poate cuceri titlul și miercuri, în restanța cu Nantes. În fața lui Tătărușanu.

6 jucători accidentați are acum PSG: Neymar, Cavani, Marquinhos, Di María, Thiago Silva și Meunier

19 goluri și 11 assisturi are Pépé; a contribuit decisiv la 30 din cele 54 de reușite ale lui Lille în Ligue 1

„Nu cred că ne-a lipsit caracterul. Dar cred că puteam fi mai inteligenți” Marco Verratti, mijlocaș PSG

„Nu oricine câștigă cu 5-1 în fața lui PSG. Și puteam să-i dăm mai multe” Nicolas Pépé, atacant Lille

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
vnelu01
vnelu01  •  15 Aprilie 2019, 11:00

Cât pe ce să credem că era vorba de Mbappe din strungă !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează