INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Lille a produs surpriza în Supercupa Franței! PSG, doborâtă » Ce vedetă a parizienilor a primit huiduieli copioase

Lille a câștigat Supercupa Franței // foto: Imago
Lille a câștigat Supercupa Franței // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 09:42 / Actualizat luni, 02 august 2021 10:07

PSG a fost învinsă de Lille, campioana Ligue 1, scor 0-1, în Super Cupa Franței.

Început greșit de sezon pentru PSG, echipă cu pretenții uriașe după campania de transferuri impresionantă din aceasă vară. Parizienii au fost învinși pe „Bloomfield Stadium” din Tel Aviv de Lille, scor 0-1, și ratează șansa unui prim trofeu al sezonului.

Lille a câștigat Supercupa Franței. PSG, doborâtă

Fără vedetele Mbappe, Neymar, Ramos, Di Maria și Marquinhos, dar cu noutățile Hakimi și Wijnaldum pe teren, PSG a fost răpusă de Lille cu un gol reușit de Xeka în minutul 45.

PSG a forțat, a avut posesie mai bună și mai multe șanse de gol, dar nu a putut străpunge defensiva campioană din Ligue 1.

PSG va începe noul sezon de Ligue 1 pe 7 august, cu un meci la Troyes, în vreme ce Lille va începe o zi mai târziu, la Metz.

8 aniau trecut de când PSG nu mai pierduse Supercupa

Achraf Hakimi, huiduit copios

Fundașul dreapta marocan Achraf Hakimi, integralist în Supercupă, a fost huiduit puternic de fiecare dată când a atins mingea. Motivul? În urmă cu aproape 3 luni, Hakimi a scris pe Twitter „Free Palestine” - în traducere, „eliberați Palestina” -, iar israelienii, aflați în mijlocul unui conflict violent cu palestinienii, s-au simțit lezați.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

În sfârșit! A semnat Hamidou Keyta, fostul golgeter-problemă de la Botoșani

Motivul pentru care Leo Messi nu se poate antrena cu Barcelona, deși s-a înțeles asupra noului contract

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ripensistu
ripensistu  •  02 August 2021, 18:01

Rusinea Europei echipa arabilor.

cky33
cky33  •  02 August 2021, 15:43

Are super echipa Lille, Renato S, Ikone, Bamba si David ar putea juca titulari oriunde in Europa. Păcat ca au rămas fără antrenor și portar dar chiar si asa cred ca vor ajunge în sferturi ucl.

rocky5
rocky5  •  02 August 2021, 14:32

De unde surpriză? Sezonul trecut Lille i-a batut pe unde i-a prins si sunt campionii Franței! Plus că echipa arabilor au jucat cu rezervele mai mult!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează